Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙωάννα Παλιοσπύρου: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;» – Η ανάρτηση...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;» – Η ανάρτηση για προφίλ με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα

Το story που έκανε στο Instagram

Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος» γράφει σε story της στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου για ένα προφίλ με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα. Ειδικότερα, η Ιωάννα έχει κάνει repost μίας ανάρτησης μίας φίλης της, η οποία εντόπισε το προφίλ της Κακαράντζουλα η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι.

«Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ» αναφέρεται στην ανάρτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να κάνει repost, γράφοντας: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος;».

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι τρομακτικό που δεν έχει μετανοήσει»

Μιλώντας για την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή κάθειρξης των 15 ετών στην Έφη Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε πως είναι τρομακτικό που η 36χρονη δεν έχει μετανοήσει.

«Ήταν η μέγιστη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί, οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη» είχε πει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Αυτό δεν σημαίνει ότι ζυγίζονται πάντα σωστά το βάρος της επίθεσης και των ευθυνών του θύτη, απέναντι στις συνέπειες των πράξεων του που έχουν τα θύματα. Υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης του νόμου, έχει μπει μια καλή βάση» προσέθεσε.

«Ο φόβος δεν έχει φύγει»

«Ο φόβος δεν έχει φύγει για το λόγο ότι δεν υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια. Αυτό μου προκαλεί ακόμα φόβο είναι ότι δεν έχει μετανοήσει, αυτό είναι το τρομακτικό. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει καταλάβει το λάθος του, εξακολουθεί να παραμένει επικίνδυνος ακόμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δικηγόρους της για το θέμα της αποζημίωσης, ενώ για την αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλας όταν της είπε «ξέρεις γιατί έγινε» η Ιωάννα είπε: «Ίσως το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού. Ίσως στο μυαλό της έχει μια δική της πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ