Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες: «Μια...

Ο πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες: «Μια σχεσούλα είχε, νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;»

«Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει», υποστήριξε ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις στα δυτικά προάστια που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα τους», ανέφερε στην εκπομπή «Live News» ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις, με τις δηλώσεις του να προκαλούν.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;», συμπλήρωσε.

«Ο γιος μου έχει ελαφρυντικά, υπήρχε συναίνεση»
Επιπλέον, ο πατέρας του προπονητή επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της ανήλικης, μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου που το τελευταίο διάστημα άλλαξε συμπεριφορά και υποψίασε τους γονείς της.

«Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του, ήταν ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση ήταν, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου βασικά. Ο πατέρας αυτός θέλει να τον εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι υπάρχει. Αυτός όμως, είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο και αυτός θεώρησε τώρα σωστό να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα», προσέθεσε ο πατέρας του 34χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ