«Θα προτιμούσα να είχαμε και άλλα πιο αυστηρά μέτρα», δηλώνει πολίτης

Πρεμιέρα έκαναν χθες τα νέα μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού και να πειστούν οι ανεμβολίαστοι για το εμβόλιο.

Πρεμιέρα χθες για τα νέα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους. Μόνο με επίδειξη αρνητικού Μοριακού ή rapid test, θα μπορούν να εισέρχονται στα εμπορικά καταστήματα, στα κομμωτήρια, στις τράπεζες, και στους ανοικτούς χώρους εστίασης. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να προσκομίζουν self test.

Με click away θα λειτουργεί η αγορά, για τους ανεμβολίαστους που δεν έχουν κάνει τεστ.

Και ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να δυσανασχετούν με τα νέα μέτρα λόγω της αυστηρότητας και των περιορισμών, κάποιοι άλλοι ζητούν ακόμη πιο αυστηρά. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του OPEN βγήκε να καταγράψει τις αντιδράσεις των καταστηματάρχων και των πολιτών σχετικά με τους νέους περιορισμούς. Εκεί συνάντησαν και έναν κύριο ο οποίος ζήτησε ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Ο ίδιος τόνισε ότι εμμένει σε αυτό καθώς η άυξηση των κρουσμάτων είναι ραγδαία.

Μάλιστα ακόμα ένας πολίτης τόνισε πως είναι απαραίτητα τα μέτρα και ότι έτσι πρέπει να γίνει ώστε να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ