Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Έφυγες όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη» - Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του...

«Έφυγες όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη» – Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του άτυχου ψαρά που πνίγηκε στην Κρήτη

Ο άτυχος άντρας, περίπου 35 ετών, ήταν στα βράχια και ψάρευε με φίλους του, όταν τρεις από τους τέσσερις της παρέας παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του 40χρονου ψαρά που έχασε τη ζωή του σήμερα στις Αλυκές του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η γυναίκα του με μια ανάρτησή της αναφέρεται στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια και προτρέπει όλους να περνάνε χρόνο με τους συγγενείς τους.

Ο άτυχος άντρας, περίπου 35 ετών, ήταν στα βράχια και ψάρευε με φίλους του, όταν τρεις από τους τέσσερις της παρέας παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από την παρέα έχασε το καλάμι του και στην προσπάθειά του να το πιάσει έπεσε στη θάλασσα. Ο δεύτερος της παρέας που έσπευσε να τον βοηθήσει βρέθηκε στη θάλασσα. Την ίδια τύχη είχε και ο τρίτος.

Ο τέταρτος άντρας που κατάφερε να παραμείνει στα βράχια, ειδοποίησε τις αρχές και στην περιοχή έσπευσαν ιδιωτικά αλιευτικά και καταδυτικά σκάφη και διασωστικά του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Η ανάρτηση της συζύγου

«Καλό ταξίδι άνδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας… Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη, καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί, τόσα όνειρα που πάνε χαμένα. Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…», αναφέρει σε ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ