Η ζωγραφιά της 8χρονης στη Ρόδο που προβλημάτισε πριν αποκαλυφθεί η φρίκη-ΦΩΤΟ

Δεν έχουν τελειωμό οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης της 8χρονης στη Ρόδο, που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τρίτης, όταν η 8χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού. Φέρεται επίσης να είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία, μέσω επιστολής στην Αστυνομία της Ρόδου.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις κακοποίησης, αν και δεν είναι γνωστό ακόμα πώς προκλήθηκαν, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Οι συγγενείς του κοριτσιού, το οποίο έχει και νοητική υστέρηση, δηλώνουν άγνοια, αν και η ανώνυμη καταγγελία, όπως και οι συνεχείς αποκαλύψεις για το οικογενειακό περιβάλλον, αποδεικνύουν το αντίθετο.

Η ζωγραφιά που προβλημάτισε τη μητέρα της 8χρονης
Ανάμεσα στις ενδείξεις που υπάρχουν για το πρωτοφανές αυτό γεγονός αποτελεί και μια ζωγραφιά της ίδιας της 8χρονης, η οποία ίσως προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να εκφράσει το κακό που της συνέβαινε.

Όπως παρουσιάζει το Sputnik, η ζωγραφιά αυτή δείχνει ένα παιδί, που κλαίει δίπλα σε μια καρδιά.

Η μητέρα της 8χρονης προβληματίστηκε με αυτό που ζωγράφισε η κόρη της και έδειξε σήμερα τη ζωγραφιά αυτή, μαζί με άλλες φωτογραφίες, στις αρμόδιες αρχές και τους παιδοψυχολόγους.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία της 8χρονης:

Η μητέρα της 8χρονης έχει δηλώσει άγνοια για την κακοποίηση, στην οποία φέρεται να υπέπεσε η κόρη της.

Μιλώντας στο Sputnik, η ίδια υποστήριξε ότι είδε κάποια σημάδια στο παιδί της πριν από μια εβδομάδα περίπου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν η 8χρονη έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, «το παιδί μού παραπονέθηκε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία της Ρόδου έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια της 8χρονης από τη μητέρα της και την έχει μεταφέρει σε δομή.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν απαγορεύσει κάθε επαφή των συγγενών με την ανήλικη, ενώ υπάρχει εντολή για ιατροδικαστική εξέταση και στα άλλα δύο ανήλικα αδέλφια της.

Οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση, με τον πατέρα της να λείπει, καθώς εργάζεται ως ναυτικός.

Η μητέρα της 8χρονης, η οποία φέρεται να έχει ομοίως νοητική στέρηση, έχει τέσσερα παιδιά από δύο συντρόφους.

Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο, έφερε στον κόσμο το τελευταίο της παιδί με τον Ρομά σύντροφό της, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να πουλήσουν, κάτι το οποίο απετράπη.

Μόλις αυτή η πληροφορία έφτασε στις αρχές, ξεκίνησαν να παρακολουθούν την οικογένεια οι κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού.

Πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκε τη μικρή και τα δύο της αδέλφια, η θεία της, η οποία φωτογράφισε τη μικρή με το κινητό της, με τα σημάδια στο σώμα της.

Το κορίτσι έμενε μαζί με τον παππού, τη γιαγιά και τα τρία αδέλφια της, ηλικίας 11, 12 ετών και λίγων μηνών.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ