Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑλέξης Πρεβενάς – O τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαΐνη σπάει πρώτη φορά...

Αλέξης Πρεβενάς – O τραγουδιστής που συνελήφθη για κοκαΐνη σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του

Ο τραγουδιστής μίλησε για την σύλληψή του και τις μέρες που πέρασαν μέχρι να αφεθεί ελεύθερος

Ο Αλέξης Πρεβενάς, ο τραγουδιστής που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών σπάει τη σιωπή του και μιλάει για την δυσάρεστη εμπειρία του.

Ο τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, μίλησε για την σύλληψή του και τις μέρες που πέρασαν μέχρι να αφεθεί ελεύθερος.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι όπως συνέβη, έγινε για καλό. Με προστάτευσε από άλλα πράγματα που άμα συνέχιζα, ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερις πέντε μήνες. Όταν είχαμε κάνει τρεις επιτυχίες με τον παραγωγό μου και με αγώνα παλέψαμε και έβλεπα ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μου, αρέσει και παίζει στις τηλεοράσεις. Όπως κάθε καλλιτέχνης περίμενα να εισπράξω, να το χαρώ πρακτικά. Ήρθε η καραντίνα και μας έκλεισε στο σπίτι» εξήγησε ο Αλέξης Πρεβενάς στο Open.

Ο τραγουδιστής περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την καραντίνα. «Δεν θα το κρύψω πέρασα μια βαθιά κατάθλιψη που το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο. Είχα τη σύντροφό μου στο πλευρό μου. Ό,τι και να σου πει δεν μπορείς, δεν υπάρχουν λόγια να περάσεις καλά. Είχα απομονωθεί τελείως, είχα πάρει 20 κιλά.

«Εκείνο το βράδυ πριν πάμε στο μαγαζί, την επόμενη παντρευόταν ο αδερφός μου. Θα βάφτιζα και την κόρη του κάτι που δεν έκανα τελικά και μου έχει στοιχίσει. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ότι δεν πήγα στον γάμο. Ήμασταν στο μαγαζί, είχα πάρει ένα τηλέφωνο να μου κάνει delivery μια μικροποσότητα. Δεν ήθελα να δώσω στόχο. Σκάει η αστυνομία… Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ανέβα πάνω σου έχουν ανοίξει το αμάξι. Μου κόπηκαν τα πόδια. Ανέβηκα να πω ένα τραγούδι και μου λένε “Κατέβα τώρα”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ