Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜεγαλείο ψυχής από την Ιωάννα: Τεράστια στήριξη στις αδερφές που κακοποιούνταν από...

Μεγαλείο ψυχής από την Ιωάννα: Τεράστια στήριξη στις αδερφές που κακοποιούνταν από την μητέρα τους

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε για ακόμη μία φορά το μεγαλείο της ψυχής της. Τα όσα καταγγέλλουν ότι βίωναν επί χρόνια οι δύο αδελφές από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως άγγιξαν την Ιωάννα, η οποία έσπευσε να μιλήσει με τα κορίτσια και να τις στηρίξει.Τα όσα καταγγέλουν ότι βίωναν για χρόνια τα δύο κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως άγγιξαν την Ιωάννα. Ενώ η δική για την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ιωάννα εντόπισε τα κορίτσια, μίλησε μαζί τους στο τηλέφωνο και θέλησε να τις στηρίξει.

«Ένιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της. Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά», λέει η 20χρονη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε και με την μικρότερη αδελφή, την 15χρονη, προσπαθώντας να δώσει και σε εκείνη κουράγιο και δύναμη.

Η 15χρονη δήλωσε πως: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ