Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑνείπωτη θλίψη για τον Χρήστο που έσβησε πάνω στο τιμόνι – Τον...

Ανείπωτη θλίψη για τον Χρήστο που έσβησε πάνω στο τιμόνι – Τον πρόδωσε η καρδιά του την ώρα της βάρδιας

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο Χρήστος Αδαμόπουλος, οδηγός λεωφορείων, σχεδόν πάνω στο τιμόνι, από ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος είχε βάρδια και μόλις είχε επιστρέψει στον σταθμό της Δάφνης, όταν αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και πήγε στο γραφείο που ξεκουράζονται οι οδηγοί. Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν το 166 και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα αλλά ήταν αργά…

Ο Χρήστος έμενε στα σύνορα του Αγίου Δημητρίου με το Άνω Καλαμάκι και είχε πολλούς φίλους στην περιοχή. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και εργατικός. Ο συνονόματος του ξάδερφος, Χρήστος Αδαμόπουλος Γενικός Γραμματέας στο “Νότιον Σήμα”, τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση:

“Ξάδελφε βιάστηκες πολύ να μας αφήσεις!! Δεν ήταν η ώρα σου αγόρι μου, γιατί ;;. Αν και μικρότερος, σου άρεσε να έρχεσαι μαζί μου στις εξόδους και στα νεανικά μας νυχτοπερπατήματα. Από μικρό παιδί δεν αρνήθηκες καμιά δουλειά, παντού πρόθυμος και ακούραστος. Με είχες εντυπωσιάσει με την εργατικότητά σου σε σημείο που να λέω πως εάν η εργατικότητα θα έπρεπε να έχει ένα όνομα αυτό θα έπρεπε να έχει το όνομά σου. Δεν φανταζόμουν ότι θα επέλεγες να φύγεις απροειδοποίητα πάνω στην δουλειά σου. Χρηστάρα θα μου λείψουν τα τηλεφωνά σου, χρόνια τώρα με έπαιρνες τηλέφωνο και μου υπενθύμιζες κάθε φορά πόσο πολύ με αγαπάς και με νοιάζεσαι!!! Καλό ταξίδι ξαδελφάκι μου, θα μας λείψεις…. Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου μας Φαναρίου που θα σε σκεπάσει!!!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ