Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ γιατί θέλω να έχω μια κανονική ζωή

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ γιατί θέλω να έχω μια κανονική ζωή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις επικρίσεις που δέχεται για τις κατά καιρούς δηλώσεις του, ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει το εμβόλιο φέτος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού.

Παράλληλα, σημείωσε πως είναι αθλητής του τένις και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Όσον αφορά στο εμβόλιο κατά του κορονοϊόυ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι θα το κάνει μέσα στον χρόνο γιατί θέλει να έχει μία κανονική ζωή: “Ήμουν στην καμπάνια για τον Covid-19 αλλά δεν προώθησα ποτέ τον εμβολιασμό. Ωστόσο, δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού”

“Υποστηρίζω όποιον θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι η καλύτερη όταν έχει να κάνει με την ιατρική. Είμαι καλύτερος στις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το τένις. Θα εμβολιαστώ, θα συμβεί σίγουρα φέτος, θέλω να έχω μια κανονική ζωή” ξεκαθάρισε.

Για τα νεύρα μέσα στο γήπεδο όταν είχε σπάσει τη ρακέτα και είχε ξεσπάσει στον πατέρα του είπε: “Είναι στιγμές που αισθάνθηκα ντροπή γι’ αυτά που έκανα, αισθάνθηκα άσχημα και αμήχανα. Είναι από τις στιγμές που μαθαίνεις, μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει το ίδιο πράγμα, αποκτάς εμπειρία”.

Για το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας, είπε: “έχει ενοχλήσει τους πάντες, έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας, ας το δούμε με την καλή ματιά και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον”.

Εκμυστηρεύτηκε, παράλληλα, ότι είχε κατάθλιψη στην αρχή της καραντίνας: “Ένιωθα ότι η ζωή μου δεν είχε πια νόημα. Είχα τόσους στόχους, ήμουν πολύ πεινασμένος να βγω να δείξω έναν νέο Στέφανο και ήξερα ότι η χρονιά πλέον έφευγε”.

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για τις κατά καιρούς δηλώσεις του που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις είπε: “Όχι ιδιαίτερα, είναι δικές μου γνώμες και απόψεις. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω. Δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό που λέω, παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι το είδαν αρνητικά και το έκραξαν”.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απαντά για τις αναρτήσεις στα social media

Για τις αναρτήσεις του στα social media σημείωσε: “Είναι κάτι που γουστάρω προσωπικά, θέλω να βρω τη φωνή μου μέσω της πλατφόρμας και είναι σημαντικό να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις. Έχω κι εγώ γνώμη όπως τόσοι άλλοι άνθρωποι και την υποστηρίζω με τον τρόπο αυτό”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να είναι ενημερωμένος και παρακολουθεί ειδήσεις τόσο στα διεθνή όσο και στα ελληνικά ειδησεογραφικά δίκτυα. “Θέλω να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Μεγάλωσα σ’ αυτήν τη χώρα και έχω μεγάλη αγάπη γι’ αυτήν” τόνισε.

Για την επιρροή που έχει ως αθλητής, και η οποία ξεπερνά του Τζόκοβιτς και του Λιονέλ Μέσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: “Τιμή μου που μπορώ και βρίσκομαι εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα και την προσωπική μου ανάπτυξη”.

Όσο για το αν θα κατέβαινε στην πολιτική ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με αυτήν, ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ γιατί μένει στη Νότια Γαλλία και τόνισε: “Είμαι στον χώρο του αθλητισμού, η πολιτική δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό”.

Σημείωσε ακόμη ότι αυτήν τη στιγμή αποταμιεύει τα χρήματα που κερδίζει και αργότερα θα σκεφθεί το ενδεχόμενο να τοποθετήσει κάπου αλλού τα χρήματά του.

Όσο για την πολυτέλεια που απολαμβάνει είπε ότι μόνο για ταξίδια θέλει να χαλάει χρήματα γιατί “είναι οι εμπειρίες αυτές που αξίζουν περισσότερο απ’ όλα. Είναι μία εμπειρία που δεν θα ξαναέχεις την ευκαιρία να ζήσεις σε έναν τόπο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ