Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει ο γιατρός της Ιωάννας – Τυχερή που έχει...

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει ο γιατρός της Ιωάννας – Τυχερή που έχει το μάτι της

Τυχερή που έχει ακόμα το μάτι της είναι η Ιωάννα, τόνισε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στην τηλεόραση του Open ο καθηγητής Οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιώνης και γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ενώ πήγαινε στη δουλειά της,

«Νομίζω ό,τι δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής Οφθαλμολογίας για να καταλάβεις το τι έγινε στα μάτια και στο δέρμα της κοπέλας αυτής. Ξέρετε στους φοιτητές μας και στους ειδικευόμενούς μας όταν κάνουμε μάθημα για τα χημικά εγκαύματα, ίσως είναι το πιο επείγον περιστατικό και μάλιστα θα ήθελα να προσθέσω πως όταν πέφτει πάνω στο δέρμα ή πάνω στο μάτι αυτό το πράγμα η δράση του συνεχίζει για πολύ χρόνο. Δηλαδή ξεπλένουμε το μάτι και το δέρμα και παραμένουμε εκεί για πάρα πολύ ώρα μέχρι να αλλάξουμε το ph. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι φεύγει, το ξεπλένουμε από το δέρμα και το μάτι και τελείωσε η δράση του, ότι ζημιά έχει κάνει τελείωσε», είπε στο Open.

Όπως είπε ο κ. Κυμιωνης, γιατρός της Ιωάννας σημείωσε πως η κοπέλα είναι τυχερή που έχει ακόμα το μάτι της. «Δώσαμε αγώνα. Κινδύνευσε να το χάσει», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ