Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜητέρα 19χρόνης: Καταγγέλλει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της κόρης της με Pfizer

Μητέρα 19χρόνης: Καταγγέλλει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό της κόρης της με Pfizer

«Αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» δείχνουν, σύμφωνα με τη μητέρα μιας 19χρονης, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. Καταγγέλλει ότι πρόκειται για παρενέργεια από το εμβόλιο και πως η ίδια η εταιρεία αναγνωρίζει την «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» ως παρενέργεια της τάξεως του… 20%.

Άλλη μία καταγγελία περί παρενεργειών μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά από τη μητέρα μιας 19χρονης, η οποία υποστηρίζει ότι η κόρη της εμφάνισε αρχικά υπνηλία και οξύ πόνο στο χέρι γι’ αρκετές μέρες, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε μια διόγκωση κάτω από τη μασχάλη, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι – όπως η ίδια λέει – «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα» κι αποτελεί παρενέργεια από τον εμβολιασμό. Η μητέρα, υποστηρίζει επίσης ότι μίλησε με τη Pfizer και της είπαν ότι αυτό παρουσιάζεται ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό σε ποσοστό… 20%.

«Η κόρη μου είναι στο δεύτερο έτος των σπουδών της. Υπό την απειλή του όπλου και εννοώ ότι πρέπει να πληρώνουμε από την τσέπη μας 2 rapid test την εβδομάδα, αποφασίσαμε να το κάνουμε», είπε η κ. Γρίβα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Focus FM» και συνέχισε: «Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Εν τω μεταξύ η κόρη μου δεν κοιμόταν ποτέ τα μεσημέρια. Είπαμε ότι είναι μια παρενέργεια και θα περάσει», ανέφερε η κ. Γρίβα.

«Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες, στη μασχάλη της, μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα. Το καταλάβαμε ότι είναι παρενέργεια από το εμβόλιο. Πήρα 500 φορές στο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά δεν το σήκωναν. Μίλησα με τη Pfizer. Βρήκα μια παθολόγο και μόλις της είπα για τις παρενέργειες μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Μόλις άκουσε ότι είναι παρενέργεια από το εμβόλιο, μου το έκλεισε», είπε στη συνέχεια

«Την είδε άλλος παθολόγος και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και υπέρηχο. Πήραμε τις εξετάσεις και είναι «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα». Ο γιατρός μας είπε ότι είναι από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε προσθέτοντας ότι στη 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση. «Πρέπει να τελειώσει η αντιβίωση και να δούμε αν θα υποχωρήσει ή θα πάει κάπου αλλού. Η Pfizer μου είπε στο τηλέφωνο ότι υπάρχει αυτό σαν παρενέργεια σε ένα μικρό ποσοστό της τάξεως του 20%. Είναι αυτό μικρό ποσοστό;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για «τεράστιο ψυχικό κόστος» καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ