Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Η καταδικασμένη για απάτες χαρτορίχτρα Αργυρώ που «καθοδηγούσε» την...

Επίθεση με βιτριόλι: Η καταδικασμένη για απάτες χαρτορίχτρα Αργυρώ που «καθοδηγούσε» την Έφη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την χαρτορίχτρα που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή «Live News», η χαρτορίχτρα Αργυρώ που εμπιστευόταν και άκουγε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα είχε καταδικαστεί πριν από 21 χρόνια για απάτη.

Όπως προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα η 36χρονη Έφη εμπιστευόταν την 88χρονη Αργυρώ Χατζιάδη για τα προσωπικά της ενώ την πλήρωνε για να της δίνει συμβουλές.

Επίθεση με βιτριόλι: Η καταδικασμένη για απάτες χαρτορίχτρα Αργυρώ που «καθοδηγούσε» την Έφη

Τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη τότε γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» από τις 3 Φεβρουαρίου του 2000 για τη χαρτορίχτρα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», έπειτα από καταγγελίες για εξαπάτηση που έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, μία αστυνομικός πήγε στο σπίτι της χαρτορίχτρας ισχυριζόμενη ότι έχει διάφορα αισθηματικά προβλήματα. Όταν άκουσε τα «προβλήματα», η 67χρονη τότε γυναίκα είπε στην αστυνομικό ότι κάποιος της έχει κάνει μάγια, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της 36χρονης δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.

Η χαρτορίχτρα ζήτησε από την αστυνομικό 500.000 δραχμές (1.500 ευρώ) για να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να λύσει τα μάγια. Η αστυνομικός επέστρεψε για δεύτερη φορά στο σπίτι της 67χρονης με τα χρήματα, τα οποία ήταν προσημειωμένα, και τότε έγινε η σύλληψή της.

«Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει», είχε δηλώσει η χαρτορίχτρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με την Έφη για τα μαντζούνια που ήθελε να φτιάξει

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη κατηγορούμενη εκτός από τα χαρτιά, τα οποία συμβουλευόταν συχνά, ενδιαφερόταν και για υλικά που σχετίζονται με τη μαγεία.

Όπως μετέδωσε το Mega οι διάλογοι μεταξύ των δύο γυναικών είναι αποκαλυπτικοί.

Κ – Πώς το βλέπεις;

Χ – Λοιπόν… Εγώ θέλω ξαναλιώσιμο… πού το έλιωσες;

Κ – Σ’ ένα… (ψιθυρίζει)

Χ – Ήταν χαμηλό;

Κ – Εντάξει… τόσο.

Χ – Και το έριξες αμέσως μέσα;… Ζεστό;

Κ- Ά! Εκεί που το έριξα ήταν τόσο… τόσο. Ένα… τέτοιο… και λίγο πιο φαρδύ.

Χ- Το έριξες αμέσως μέσα; Όπως ήταν ζεστό το έριξες μέσα;

Κ- Ναι…

Χ- Έχεις κι άλλο τέτοιο;… Αυτό είναι ρε, ρίξ’ το. Αυτό το κομμάτι.

Κ- Το πέταξα το προηγούμενο. Ήταν σου λέω… Σου είπα είχε βγει περίεργο… Ήταν… όχι…Ρε παιδί μου, ήταν από πάνω σαν… πώς να το λένε… Ήταν από πάνω σαν…

Χ- Παιδί μου, βγάζει ένα πράγμα από πάνω αλλά είναι η βρομιά τέτοια.

Κ- Α, αυτό ήταν.

Χ- Ναι

Στη συνέχεια η χαρτορίχτρα συμβουλεύει την 36χρονη να προσθέσει στο ερωτικό φίλτρο τρεις σταγόνες από το άρωμά της.

Κ- Είχε βγάλει… είχε βγάλει περισσότερο τέτοιο όμως.

Χ- Ε;

Κ- Είχε βγάλει περισσότερο τέτοιο.

Χ- Ε, τι; Εκείνη την βρομιά;… Θα την βγάλει εκείνη την βρομιά.

Κ- Έβγαλε πολύ σου λέω, δεν “ξέρναγε”, αυτό είναι και πιο καλό.

Χ- Αυτό, θα μου το λιώσεις, για καμιά εβδομάδα. Τη Δευτέρα, τι ώρα μπορείς; 10; 10 η ώρα τη Δευτέρα, θα το βράσεις παρά 5 και θα το ξαναλιώσεις. Κατάλαβες; Και θα σου πω… α! Θα βάλεις… θα ρίξεις μέσα και τρεις σταγόνες από την κολόνια που βάζεις. Τι άρωμα βάζεις εσύ;

Κ- Έχω ένα εκεί που βάζω, ναι.

Χ- Θα ρίξεις τρεις σταγόνες μέσα… Αυτό θα κάνεις… Δυο – τρεις σταγόνες κι αυτό θα δείξει πιο πολλά πράγματα… Δεν είναι μόνο ότι θα δείξει. Θα κάνει και πιο καλή δουλειά… Και, το νερό το έχεις ή το πέταξες;

Κ- Το ‘χω.

Χ- Θα κρατήσεις και το ένα και το άλλο και θα τα ενώσεις.

Κ- Στο ίδιο δηλαδή…

Χ- Ναι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ