Δημήτρης Πολύτιμος: Έφυγε από τη ζωή ο γηραιότερος Έλληνας ροκάς

Συνεργάστηκε με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τη Σπυριδούλα, τους Socrates, τον Έρικ Κλάπτον αλλά και τους θρυλικούς Rolling Stones, κανοντας support στη συναυλία που έδωσαν το 1967 στην Ελλάδα – Ήταν αχώριστος φίλος με τον Δημήτρη Πουλικάκο

Ένας θρύλος της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Δημήτρης Πολύτιμος, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Ήταν ο ιδρυτής του ροκ συγκροτήματοςτης δεκαετίας του ’60 M.G.C. που το όνομά του εμπνεύστηκε ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Το γκρουπ ηχογράφησε τρία 45άρια με σπάνιες, σήμερα, ηχογραφήσεις.

Ο Δημήτρης Πολύτιμος έβγαλε τον Δημήτρη Πουλικάκο στο τραγούδι και από τότε παρέμεναν αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες. Παράλληλα, έκανε ένα πέρασμα και από τον Εξαδάκτυλο, συμμετέχοντας ως μουσικός στο δίσκο «Ζωντανοί στο Κύτταρο», έδινε επί δεκαετίες το παρών στις μεγαλύτερες ροκ διοργανώσεις, ενώ συνεργάστηκε με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τους Σπυριδούλα, τους Socrates, τον Έρικ Κλάπτον αλλά και τους θρυλικούς Rolling Stones, κανοντας support στη συναυλία που έδωσαν το 1967 στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ