Σήμερα η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα – Το συγκινητικό βίντεο των συνεργατών του

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 38χρονο Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του άδικα, ενώ πάλευε ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 14:30 στα Άνω Λιόσια, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν τεχνικός στον χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Μεταξύ άλλων, συνεργαζόταν με την ομάδα Up Stories, η οποία τον αποχαιρετά με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. “Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα” αναφέρει η ομάδα Up Stories.

“Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη για τους συνανθρώπους του. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/2021, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία” αναφέρουν συγγενείς και φίλοι σε μήνυμά τους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ