Home Κοινωνία Σοβαρή καταγγελία από τον Γιώργο Παπανικολόπουλο: «Τροχονόμος αντί να γράψει τον παραβάτη,...

Σοβαρή καταγγελία από τον Γιώργο Παπανικολόπουλο: «Τροχονόμος αντί να γράψει τον παραβάτη, άρχισε να μου φωνάζει»

0

Ο Γ.Γ. του Σωματείου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ηλείας καταγγέλλει πως όργανο της Τροχαίας Πύργου δημιουργεί προβλήματα στους ΑμεΑ

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων του Νόμου Ηλείας και Άμισθος Σύμβουλος του Δήμου Πύργου, Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανικολόπουλος: «Χθες (σ.σ. προχθές) το πρωί πηγαίνοντας στον Πύργο για να κάνω κάποιες δουλειές πέρασα από τα πάρκινγκ ΑμεΑ απέναντι από την Alpha Bank. Εκεί είδα ότι είναι δύο αυτοκίνητα παρκαρισμένα το ένα είχε κανονική κάρτα που του επέτρεπε να παρκάρει και το άλλο αυτοκίνητο είχε απλά ένα αυτοκόλλητο με ένα καροτσάκι και όχι κανονική κάρτα που βγαίνει από το Υπουργείο Συγκοινωνιών .Τότε  κάλεσε το 100 για να τον  καταγγείλω, όχι απλά πάρκαρε σε πάρκινγκ ΑμεΑ, αλλά μας κοροϊδεύει βάζοντας ένα αυτοκόλλητο με ένα καροτσάκι στο παρμπρίζ. Μετά από αρκετή ώρα ήρθε μία μηχανή της Τροχαίας του Πύργου και περίμενα να κάνει αυτό που έπρεπε, μάλλον ήταν γνωστός του ο κύριος του τροχονόμου και περίμεναν να φύγω για να μην τον γράψει. Μετά από 10 λεπτά και αφού δεν τον είχε γράψει του έκανε σήμα να φύγει τότε  μίλησα εγώ του τροχονόμου και του είπα γιατί τον διώχνεις και δεν τον γράφεις αφού είναι παράνομος τότε ο  τροχονόμος άρχισε να μου φωνάζει εγώ μπήκα στο αυτοκίνητό μου και πήγα κάτω στην τροχαία του Πύργου στον Υποδιοικητή της Τροχαίας για να  καταγγείλω το περιστατικό.  Επίσης ενημερώθηκε και ο Διευθυντής της Αστυνομίας για το συμβάν.  Είναι ανεπίτρεπτο ένας αστυνομικός αντί να προστατεύσει τους ανθρώπους με αναπηρία και να  κάνει  σωστά τη δουλειά του , Να μας φωνάζει και μες στο δρόμο.  Ο συγκεκριμένος τροχονόμος έχει ξαναδημιουργήσει πάρα πολλές φορές  θέματα στους ανθρώπους με αναπηρία θα ήθελα από τις αρμόδιες  αστυνομικές αρχές να συμμορφώσουν τον συγκεκριμένο τροχονόμο που δημιουργεί προβλήματα στους ΑμεΑ».

Μ. Δημητρόπουλος

Exit mobile version