Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠάτρα: Συγκίνηση και χαμόγελα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου - Τέλος στον...

Πάτρα: Συγκίνηση και χαμόγελα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου – Τέλος στον τρίμηνο Γολγοθά της μικρής Τζωρτζίνας

Συγκίνηση, ανακούφιση και αισιοδοξία από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Μετά από 3 μήνες, ο Γολγοθάς της μικρής Τζωρτζίνας έφτασε στο τέλος του.

Η μικρή Τζωρτζίνα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς η περιπέτειά της είχε αίσια κατάληξη και επέστρεψε στο σπίτι της.

Σε ανάρτησή της στο facebook η μητέρα της Τζωρτζίνας ευχαριστεί τον Υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους, αναφέροντας:

«Επιστροφή στο σπίτι μας!!!έδωσες μεγάλο αγώνα για να κρατήθεις στη ζωή ο Ανδρέας Ηλιάδης που τη πρώτη στιγμή που σε παρέλαβε στα χέρια του είπε αυτό το παιδί θα τα καταφέρει και έτσι έγινε γι’αυτό του ωφειλεις και του ωφειλουμε τη ζωή σου που πιο σημαντικό για εμάς δε υπάρχει αυτή τη στιγμή…

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογοι και πάνω από όλα άνθρωποι γι’αυτό και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια..

Πετρος Σταμιρης μαζί με το μπαμπά μας βράχος δίπλα τ πέρασαν πολλά βράδια ξάγρυπνοι έξω από την εντατική.. Lefko Parisi σαν πραγματικος βράχος δίπλα μας και αυτή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες που περάσαμε αυτούς τους 3 μήνες.. Mantha Kretsi σε ευχαριστώ πολύ γτ με τα βίντεο από τη κολλητή μας Αναστασία γελάσαμε για πρώτη φορά, πραγματικά έχετε μεγαλώσει τα παιδιά σας με αρχές και παιδεια..

οι οικογένειες μας σε Πάτρα και Αθήνα στάθηκαν και αυτοί δίπλα σου και δίπλα μας με αγωνία και ξενύχτια σε όλο αυτό τον αγώνα!!οι δασκάλες σου σε σχολείο και τριλιζα με διακριτικότητα πάντα στο πλευρό μας..

τα μηνύματα πολλά από αγνώστους ακόμα ένα απλό ενδιαφέρον και απλή προσευχή έφεραν τη μικρή τζωρτζινα και πάλι σπίτι της!!!Ο δρόμος είναι μεγάλος από εδώ και πέρα και τα καλύτερα έρχονται..#τζωρτζινα».

ΠΗΓΗ:tempo24.news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ