Διαδικτυακή ενημέρωση για τον εμβολιασμό με τον Ηλία Μόσιαλο που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ, και συμμετείχε ο δήμαρχος Πύργου

Στόχος η αύξηση του ποσοστού  εμβολιασμού των πολιτών σε όλη τη χώρα,  ώστε να χτιστεί το απαραίτητο τείχος προστασίας

Στην διαδικτυακή συζήτηση με θέμα τους εμβολιασμούς συμμετείχε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο LSE Ηλία Μόσιαλο.

Η συζήτηση διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ κατόπιν πρόσκλησης που απέστειλε στον κ. Αντωνακόπουλο ο πρόεδρος και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στόχος της πολύ ενδιαφέρουσας διαδικτυακής συζήτησης, ήταν η ενημέρωση των Δήμων στην κατεύθυνση δράσεων ώστε να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού των πολιτών σε όλη τη χώρα ώστε να χτιστεί το απαραίτητο τείχος προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΕΔΕ, όπως σημειώθηκε, «ανοίγει» την κουβέντα στις τοπικές κοινωνίας ενημερώνοντας αρχικά τους Δημάρχους της χώρας.

Εξάλλου όπως είχε σημειώσει και τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Αντωνακόπουλος, το προσεχές διάστημα από πλευράς Δήμου Πύργου θα υπάρξει συζήτηση-ενημέρωση με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, πέραν της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης που ήδη έγινε τις προηγούμενες μέρες, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και να επιτευχθεί ο εμβολιασμός σε κατοίκους που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα σε αστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους. Μάλιστα, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, του απηύθυνε πρόσκληση να έρθει και στον Πύργο, καθώς έχει αναλάβει τον συντονισμό των εμβολιασμών στη χώρα.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ