Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στη περιοχή της Σμέρνας

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στη περιοχή της Σμέρνας

Εντοπίστηκε χθες νωρίς το πρωί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας 76χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από τη περιοχή της Σμέρνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της επικοινώνησε με τις Αστυνομικές Αρχές λέγοντας ότι η 76χρονη είχε φύγει για να πάει μία βόλτα, ωστόσο δεν είχε επιστρέψει ενώ ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει μαζί της.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε αστυνομία και πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας. Στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων, της ΟΠΚΕ Ηλείας και του Π.Κ. Κρεστένων, ενώ χθες το πρωί στις έρευνες κλήθηκε να συμμετέχει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στη περιοχή Γρύλλου – Βρίνας και Σμέρνας, ενώ χθες στις 8:00 περίπου το πρωί εντοπίστηκε η ηλικιωμένη γυναίκα, σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο που διέμενε.

Η 76χρονη βρέθηκε να κάθεται κάτω από ένα δέντρο καθώς την είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις της, ενώ παρά το γεγονός ότι ήταν καλά στην υγεία της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την  πρώτη στιγμή στις έρευνές για τον εντοπισμό της, συντόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, κ . Παναγιώτης Μάνδαλος.

Φωτογραφία Αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ