Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Έφυγε» ξαφνικά ο Κώστας Πανουτσόπουλος

«Έφυγε» ξαφνικά ο Κώστας Πανουτσόπουλος

Θλίψη στην Αμαλιάδα

Θλίψη σκέπασε ξαφνικά την Αμαλιάδα το Σάββατο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή στα 55 χρόνια ένας από τους πιο αγαπητούς της ανθρώπους, ο Κώστας Πανουτσόπουλος. Ο Κώστας Πανουτσόπουλος είχε μεγάλο πάθος για την ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας, ακολουθούσε  από τα «αλώνια» μέχρι τα «μεγάλα σαλόνια» της Α1! Άνθρωπος της αγοράς, ένα από τα καλύτερα παιδιά της Αμαλιάδας.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια τους εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκλονισμένο από τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Πανουτσόπουλου σήμερα το πρωί 26/06/2021 εκφράζει την λύπη και την συμπαράστασή του στους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος ένα πολύ αγαπητό μέλος της πόλης μας  και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος μας για περισσότερα από 30 χρόνια, μέλος των Koroivians, έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές του τμήματος Μπάσκετ από τα τοπικά πρωταθλήματα, τις Εθνικές κατηγορίες, την άνοδο στην Α1, και ως αγνός φίλαθλος που αγαπούσε την ομάδα βρισκόταν συνέχεια κοντά μας ακόμα και σε πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις, βροντοφωνάζοντας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ‘’Κοροιβάρα’’.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ