Εκδηλώσεις στήριξης ΑμεΑ στον Πύργο

Στις 3 και 4 Ιουλίου

O Δήμος Πύργου, η ΔΗΚΕΠ και ο σύλλογος ΑμεΑ “Ήλις” σάς προσκαλούν σε ένα διήμερο πολιτιστικό ταξίδι. Η τέχνη θα ταξιδέψει στον Πύργο στις 3 & 4 Ιουλίου 2021 για “ειδικό” σκοπό. 

Στις 3 Ιουλίου, Σάββατο, στο θεματικό πάρκο “Ξυστρή”, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Καλλιόπης Ι. Δημητροπούλου με τον τίτλο “ΤΗΣ ΗΛΕΙΟΠΕΤΡΑΣ”, εκδόσεις “Δρόμων” από τους: Κώστα Καρούσο/πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Λεωνίδα Μαργαρίτη/ πρόεδρο της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ηλία Παπακωνσταντίνου/αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, Αγγελική Πετρόγιαννη,/διευθύντρια ΕΕΕΕΚ Πύργου, Νίκη Κατσιάπη/διευθύντρια Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου και με τη μουσική φωνή του Τάκη Κωνσταντακόπουλου.

Το βιβλίο εκδόθηκε σε 1.000 αντίτυπα με την ευγενική χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και παραχωρήθηκε από την συγγραφέα στον σύλλογο ΑμεΑ “Ήλις”.

Στις 4 Ιουλίου, Κυριακή, στο θεματικό πάρκο “Ξυστρή” , μια δυνατή θεατρική παράσταση στημένη πάνω στο βιβλίο, με την ηθοποιό Μέμη Αναστασοπούλου, τη χορογράφο Νάντια Ζαγκλή, τον μουσικό Σταύρο Παργινό, τον εικαστικό Κωνσταντίνο Βερούτη, τον τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλο. Συμμετοχή: Πολυχρόνης Χρονόπουλος.

Βράβευση του Ηλείου παραολυμπιονίκη Πολυχρόνη Χρονόπουλου.

Εικαστική έκθεση  από τους μαθητές των ειδικών σχολείων Πύργου.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών για τις ικανότητές τους.  Χορευτικό δρώμενο από τον Κυριάκο Φριλίγκο.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ