Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπανεξελέγη αρχηγός ο Κ. Τριανταφυλλόπουλος

Επανεξελέγη αρχηγός ο Κ. Τριανταφυλλόπουλος

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

«Πλούσιες» δράσεις προετοιμάζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα

Αρχηγός της Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, επανεξελέγη  ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την περασμένη Κυριακή,   για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού στην Ένωση.

Υπαρχηγοί εκδηλώσεων και οικονομικών ορίστηκαν  οι κ.κ.  Παναγ. Καλαμπρέζος  και  Ανδρέας Γιατρας, αντίστοιχα, ενώ  πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο κ. Κων.Παπαδόπουλος με μέλη τους κ.κ. Στ. Κυριακόπουλο και Γιώργο Ηλιόπουλο.

Πριν την ψηφοφορία ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έκανε  τον απολογισμό υπενθυμίζοντας τις πλούσιες δραστηριότητες, όπως τον εορτασμό της ”Ημέρας Σκέψης και Φιλίας”, των 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού, τις διήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν των Προσκόπων Μ. Ασίας, την προσφορά έμπρακτης βοήθειας στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους και στην τρίτη ηλικία, την συμμετοχή σε τοπικά προβλήματα, εορτασμούς κλπ.

Ακόμα  αναφέρθηκε στην παραχώρηση γραφείου και αξιόλογου εξοπλισμού  ,στη αξιόλογη βοήθεια του Δήμου και στις προοπτικές για την επόμενη τριετία, καλώντας όλους τους διατελέσαντες προσκόπους να πυκνώσουν περαιτέρω τις τάξεις τους.   

Επίσης ο Υπαρχηγός κ. Γιατράς, έκανε τον οικονομικό απολογισμό, τονίζοντας ότι όλες οι εκδηλώσεις δεν έχουν όφελος, έτσι ώστε όλοι να συμμετέχουν και αν και η πανδημία είχε δυσμενή αποτελέσματα, και μέρος των εσόδων αναλώθηκε στην βελτίωση του γραφείου, που παραχωρήθηκε από το Γ.Ν. Πύργου, τη νέα τριετία θα δοθεί έμφαση σε αυτό τον τομέα. 

 Στη διαδικασία παρέστη ,ως εκπρόσωπος της Περιφερειακού Εφόρου Δ. Πελ/σου, ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων κ.Γεωργ. Αυγέρος ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, καθώς και οι βαθμοφόροι Προσκόπων Πύργου κ.κ.Γ. Καραμάνης και Ν.Καραχάλιος.

 Εξάλλου ο  άμεσος προγραμματισμός της Ένωσης περιλαμβάνει βραδινό γεύμα των μελών της, με τους Κατασκηνωτές το β’  15νθήμερο του Αυγούστου.

Είναι η καλοκαιρινή ετήσια συνάντηση  ,γύρω από την Προσκοπική Πυρά  που θα θυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν. Θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ