Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαDelicato….. η γεύση της απόλαυσης

Delicato….. η γεύση της απόλαυσης

Αποτελεί συνώνυμο της εκλεπτυσμένης γεύσης… Ο λόγος για το Delicato στον Πύργο, που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας με γλυκές απολαύσεις που όλοι μπορούν να απολαύσουν.

Το Delicato έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά μας, με τις ξεχωριστές του γεύσεις. Απολαύστε, από τα κλασσικά και αγαπημένα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά, έως τις νέες «ψαγμένες» γεύσεις γλυκών, με ζάχαρη ή και χωρίς ζάχαρη, τούρτες, πάστες, τούρτες παγωτού. Συνδυάστε μία ή και περισσότερες γεύσεις φρέσκου παγωτού με μία μυρωδάτη κρέπα, ή μία φρεσκοψημένη βάφλα ή ακόμα και με τα pancake σας.

Δροσιστείτε με τα μοναδικάmilkshake και τα απολαυστικά smoothies, αλλά και μοναδικά BubbleTea που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημα Delicato. Τα BubbleTea αποτελούν ένα πρωτοποριακό ρόφημα με βάση το τσάι με την προσθήκη πολτοποιημένου χυμού, ιδανικά εναρμονισμένο με τις μικροσκοπικές φούσκες (poppingboba) που εκρήγνυνται στο στόμα χαρίζοντας μια μοναδική γευστική αποκάλυψη. Κάντε το δικό σας ταξίδι στον μαγικό κόσμο του BubbleTea είτε στον μοναδικό εξωτερικό χώρο του Delicato, είτε με takeaway στο δρόμο για τη δουλειά ή για την βόλτα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ