Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΞεκινούν οι πλειστηριασμοί από σήμερα

Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί από σήμερα

83 στην Ηλεία

Από σήμερα, μαζί με την εφαρμογή του πτωχευτικού, ξεκινούν και οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί. Σε ότι αφορά την Ηλεία είναι προγραμματισμένοι 83 πλειστηριασμοί και εκπλειστηριάζονται σπίτια, καταστήματα, χωράφια, επιχειρήσεις… Ξεκινούν από σήμερα και θα συνεχίζονται και τον Ιούλιο και το φθινόπωρο. Μάλιστα, αφορούν πολλά ακίνητα μικρής τιμής πλειστηριασμού, γύρω στις 15.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με χθεσινά στοιχεία, έχουν αναρτηθεί 90.769 πλειστηριασμοί, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι από αύριο (2/6) έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2022, δηλαδή για τους επόμενους 8 μήνες!

Αν ληφθεί υπόψη ότι τον Αύγουστο έχει καθιερωθεί να μην γίνονται πλειστηριασμοί, ο ρυθμός διενέργειά τους μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου του 2022, είναι περίπου 13.000 ανά μήνα. Μόνο για αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 615 πλειστηριασμοί.

Σύμφωνα μάλιστα, με τις εκπεφρασμένες προθέσεις κυρίως τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης ακινήτων (funds) θα βγαίνουν στο σφυρί ολοένα και περισσότερα ακίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ