Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαParea για café αλλά και για μοναδικές γευστικές απολαύσεις

Parea για café αλλά και για μοναδικές γευστικές απολαύσεις

9 χρόνια δυναμικής παρουσίας… και συνεχίζει

Πριν από 9 χρόνια, ο Αλέξανδρος Καλύβας και ο Γιάννης Πλεμμένος, δημιούργησαν με πολύ αγάπη και μεράκι το πρώτο Parea cafe, στην πλατεία Κύπρου κατακτώντας τους λάτρεις του καλού καφέ… Λίγα χρόνια αργότερα συνεχίζονταν τη δυναμική τους πορεία, δημιούργησαν και το δεύτερο κατά σειρά Parea cafe στην οδό Πατρών, προσφέροντας πάντα εξαιρετικής ποιότητας καφέ αλλά και ροφημάτων.

Το Parea café στην πλατεία Κύπρου, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, μετά την καραντίνα, άκρως ανανεωμένο και με μοναδική «pare…ίστικη» διάθεση και μας καλεί να απολαύσουμε, εκτός από τον εξαιρετικό καφέ, και τα μοναδικά πιάτα που δημιουργεί αποκλειστικά και μόνο για εμάς.

Από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαμβάνουμε μοναδικά burger με ζουμερό μπιφτέκι που συνοδεύεται με πατάτες country, χορταστικές ποικιλίες, δροσερές σαλάτες, «εκρηκτικές» πίτσες αλλά και τα κλασσικά και πολύ αγαπημένα club sandwich και πίτα club με την «συνοδεία» παγωμένης μπύρας, όπως άλλωστε απαιτεί η εποχή… κι όλα με την εγγύηση ποιότητας του Parea.

Απολαύστε μοναδικές γεύσεις για όλα τα γούστα με «pare…ίστικη» διάθεση στο ξεχωριστό χώρο του Parea στην πλατεία Κύπρου!

Μοναδικό club sandwich συνοδευόμενο από πατάτες country.

Άκρως pare…ίστικη η πίτσα για όλη την παρέα.

Η αγαπημένη ποικιλία που συνοδεύεται από μοναδική παγωμένη μπύρα.

Ο ανανεωμένος χώρος του parea στην πλατεία Κύπρου.

Μοναδικό πίτα club για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά.

Απολαυστικά ζουμερά burger που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ