Νέα αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου

Μεθαύριο Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαΐου 2021 και ώρα 09.00π.μ -13.30μμ,  στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Διοικητηρίου Ηλείας, (έναντι του Αγίου Διονυσίου),  θα γίνει νέα αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του 6ου δημοτικού  σχολείου Πύργου ο “Άγιος Χαράλαμπος”.

Κατά την αιμοδοσία θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες, το πρωτόκολλο σχετικά με τον Covid-19 και η διαδικασία θα είναι απολύτως ασφαλής για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν.

«Προσκαλούμε όλα μας τα μέλη μας, τους γονείς και όλους τους νέους εθελοντές αιμοδότες να παρευρεθούν και να χαρίσουμε ακόμα μια φορά ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας. Οι ανάγκες για αίμα είναι υπερβολικά υψηλές και το χρειαζόμαστε όλοι! Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ευαισθητοποιημένους εξωτερικούς αιμοδότες αλλά και νέους ανθρώπους που για πρώτη φορά θα αιμοδοτήσουν, να διαθέσουν μόνο 30’ από τον πολύτιμο χρόνο τους, και να έλθουν να δώσουν αίμα. Να σώσουν κάποια ζωή και να γίνουν μέλη μιας ζεστής ομάδας ανθρώπων, που τους ενώνει η ανθρωπιά κι η αγάπη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο» αναφέρει σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Τράπεζας Αίματος του 6ου δημοτικού  σχολείου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ