Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Χτενίζουν» τα σήματα από τα κινητά τις κρίσιμες ώρες

Η Αστυνομία θεωρεί ότι οι δράστες έχουν κάνει κάπου λάθος.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με το Mega, στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκονται 12 ληστείες και πάνω από 30 σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι εξετάζονται εάν σχετίζονται με το περιστατικό.

Επίσης, εξετάζεται οι δράστες να έφτασαν πεζή στο σημείο. Παρκάροντας το όχημα ή τα οχήματα διαφυγής πιο μακριά από το σπίτι. Σε αυτό το σενάριο, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν στοιχεία. Από τα διπλανά οικόπεδα, μέσα από τα οποία θα πέρασαν οι τρεις δράστες. Για να φτάσουν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού.

Αναλυτικότερα ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ και οι εκπαιδευμένοι άνδρες της «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν σήματα κινητών σε αυτή τις κρίσιμες ώρες. Δηλαδή, 04.00-06.00 τα ξημερώματα της 11ης Μάϊου πέριξ της περιοχής που βρίσκεται η μεζονέτα. Που έμενε το ζευγάρι με το νεογέννητο παιδί τους.

Και η Αστυνομία θεωρεί ότι οι δράστες έχουν κάνει κάπου λάθος. Κι εκεί θα βρουν την άκρη του νήματος οι Αρχές για να τους εντοπίσουν. Ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα, ξεψαχνίζουν τα πλάνα από κάμερες γύρω δρόμων της περιοχής, ώστε να αποδειχθεί αν πέρασαν από εκεί οι τρεις δράστες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα. Χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πεδίο των ερευνών βρίσκεται και η Τράπεζα Δεδομένων. Καθώς αναζητούνται στοιχεία από παλαιότερες ληστείες. Ενώ υπάρχουν αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες. Το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ