Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆρση lockdown: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις, από Ιούνιο τα γυμναστήρια -...

Άρση lockdown: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις, από Ιούνιο τα γυμναστήρια – Αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας

Συνεχίζεται η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών με θέμα την άρση του lockdown και το «άνοιγμα» δραστηριοτήτων που οδηγούν στην άρση του lockdown τις επόμενες ημέρες.

Από τις 14 Μαΐου ανοίγουν οι μετακινήσεις εκτός νομού, δηλαδή μία μέρα πριν το άνοιγμα του τουρισμού. Οι μετακινήσεις προς την ηπειρωτική χώρα θα γίνονται με ελεύθερη διέλευση από τα διόδια και απλά θα γίνεται σύσταση για self test.

Σχετικά με τις μετακινήσεις προς τα νησιά, σύμφωνα με πληροφορίες η κατεύθυνση είναι να απαιτείται πιστοποιητικό αρνητικού self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ αν κάποιος έχει ήδη νοσήσει από κορονοϊό να μπορεί να το αποδεικνύει.

Αναφορικά με το θέμα του ωραρίου κυκλοφορίας, αναμένεται η επέκτασή του έως τις 00.30 με την εστίαση να κλείνει ένα τέταρτο νωρίτερα, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εισηγήσεις για την κατάργηση του click away και του click inside.

Τέλος, οι ειδικοί για την λειτουργία των γυμναστηρίων εισηγούνται να γίνει αρχές Ιουνίου και όχι στις 17 ή στις 24 Μαΐου. Στις 15 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν τα καζίνο και στις 24 Μαΐου τα ΟΠΑΠ Play.

πηγη: dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ