Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Χείρα βοηθείας» σε άπορες οικογένειες

«Χείρα βοηθείας» σε άπορες οικογένειες

Από τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Γυναικών Πύργου οι “Πυργιώτισσες”

Ευχαριστίες από την πρόεδρο  κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου

«Χείρα βοηθείας» σε πολλές οικογένειες  έδωσαν τα μέλη του Πολιτιστικού  Συλλόγου Γυναικών Πύργου οι “Πυργιώτισσες”, που με επικεφαλής την πρόεδρό του κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου έκαναν πράξη την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Με τη βοήθεια καταστημάτων του Πύργου, ο Σύλλογος Γυναικών συγκέντρωσε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία εν συνεχεία τα μοίρασε σε  οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη και διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους Πυργιώτες για την μεγάλη τους προσφορά,  βοηθώντας 150 οικογένειες εν όψει των  Άγιων  Ημερών του Πάσχα,  έτσι ώστε να μην λείψει  τίποτα από το πασχαλινό τους τραπέζι! Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Ιωάννη Τοπιντζή νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα, το κρεοπωλείο Ιωάννη Μαλλιόπουλου, το super market Σκλαβενίτης, το κατάστημα υποδημάτων Φτωχομάνα Νίκης Μάκαρι,  τα μέλη του συλλόγου μας και πολλές ανώνυμες κυρίες που από το υστέρημά τους πρόσφεραν.  Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και χαρά στη ζωή τους και έτσι απλόχερα να προσφέρουν σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη! Καλή  Ανάσταση!!!» ανέφερε  η  πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, εκπροσωπώντας  και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι «Πυργιώτισσες» έχουν να δείξουν  χρόνια πορείας με τις πολύπλευρες δράσεις τους,  στηρίζοντας  την πόλη του Πύργου  και βοηθώντας  πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ