Home Κοινωνία ”Καλή Πράξη ” των Αγίων Ημερών του Πάσχα

”Καλή Πράξη ” των Αγίων Ημερών του Πάσχα

0

Ένωση  Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Την παραδοσιακή ΄”Καλή Πράξη ” των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα, έκαναν τα μέλη της  Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, όπου ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει τρόφιμα και άλλα είδη μακράς διάρκειας.

 Η δαπάνη για τα προϊόντα έγινε με την συνεισφορά των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και με την ευγενική προσφορά του super market ΤΕΡΖΗΣ.

Προστέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα ειδών διαρκείας, φρούτων και από το μέλος της Ένωσης κ.Κώστα Παναγιωτόπουλο.

Παρών ήταν, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος,ο Αντ/ρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος και η επιτροπή παραλαβής .Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι άλλοι τόνισαν την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο, εκφράζοντας την ευαρέσκειά τους στους συντελεστές της προσπάθειας αυτής.

          Ο Υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, κ.Ανδρέας Γιατράς, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Γραφείου Εθελοντισμού και του Δήμου μας  ,αναγνωρίζοντας. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες, ευχόμενος  για τις γιορτές του Πάσχα “.

          Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσεις  του Αρχηγού της Ένωσης κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ,του υπαρχηγού  κ. Παναγ. Καλαμπρέζου και των μελών της αντιπροσωπείας,    Γεωργ. Γεωργόπουλου ,Γιώργου  Ηλιόπουλου, Ακρ.Ρέβελου, που τόνισαν την συμβολή της Προσκοπικής Κίνησης στην ανάπτυξη της Νεότητας και τις αρετές που ενστερνίζονται και τους ακολουθούν στο διάβα της ζωής τους. παιδαγωγικό ρόλο του Προσκοπισμού και την ευεργετική επίδραση στην Νεότητα ,που τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή, 

          Παρευρέθηκαν επίσης ο αναπλ. Περιφ. Έφορος κ.Νικος Καραχάλιος και ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Πύργου Γιώργος Καραμάνης.  Ανάμεσά τους, στελέχη που επί μακρόν υπηρέτησαν στην νεανική αυτή οργάνωση και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Exit mobile version