Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Έφυγε» στα 78 του ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος

«Έφυγε» στα 78 του ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος

Θλίψη στην κοινωνία της Αμαλιάδας

Δύσκολες στιγμές για τον συνάδελφο δημοσιογράφο Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο

Θλίψη σκόρπισε χθες στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Φραγκογιαννόπουλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πατέρας του συνάδελφου δημοσιογράφου Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου, επί χρόνια αθλητικού συντάκτη της «ΠΡΩΤΗΣ». 

Ο Ανδρέας Φραγκογιαννόπουλος είχε πρωτοστατήσει στα πολιτιστικά δρώμενα Αμαλιάδας κυρίως μέσα από θεατρικές ομάδες, ενώ είχε συμμετάσχει με επιτυχία σε πάρα πολλές παραστάσεις. Ήταν συνταξιούχος, ενώ παλιότερα εργαζόταν ως πολιτικό προσωπικό στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από την Ι.Μ. Φραγκαβίλας.

Η οικογένεια της «ΠΡΩΤΗΣ» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον αγαπημένο συνάδελφο Σοφοκλή και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ήλιδας

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού  συμπολίτη μας και εκλεκτού μέλους της κοινωνίας της Αμαλιάδας, του Ανδρέα Φραγκογιαννόπουλου.

Η μορφή του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας καθώς πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Ερασιτεχνικού Θεάτρου συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις  με επιτυχία. Η παρουσία του αποτελεί  φωτεινό παράδειγμα για  τη νέα γενιά  του  τόπου μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα προσφιλή του πρόσωπα.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Γιάννης Λυμπέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ