Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠράξεις ανθρωπιάς από το Σύλλογο Τραπεζικών Ημέρες Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Πράξεις ανθρωπιάς από το Σύλλογο Τραπεζικών Ημέρες Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Στο ”Άσυλο Ανιάτων Ν. Βασιλειάς” και στο Γραφείο Εθελοντισμού

Ημέρες που ευαισθητοποιούν και θέλουν να γίνονται πράξη οι επιταγές του Χριστιανισμού και του Ανθρωπισμού, Ημέρες που βρίσκουν στην πρώτη γραμμή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας.

Επέλεξαν λοιπόν το Σάββατο του Λαζάρου, να υλοποιήσουν μία από τις βασικές επιδιώξεις του Συλλόγου , ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση τους , τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη που αντιμετωπίζει δυσκολίες επιβίωσης .

Την ημέρα αυτή θα παραδώσουν  στο ‘‘Άσυλο Ανιάτων Ν. Βασιλειάς’‘, είδη μακράς διάρκειας για της ανάγκες των φιλοξενούμενων, συμπαραστεκόμενοι  στην τρίτη ηλικία και   αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας που με αγάπη και στοργή παρέχει τις υψηλές υπηρεσίες του.

Κατόπιν, το Δ.Σ.του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού, για την  ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας των συμπατριωτών μας, που πλήττονται λόγω της γνωστής υγειονομικής και κοινωνικής  κατάστασης, πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Συναδέλφους τους, εν ενεργεία και μη, καθώς και τους πολίτες της περιοχής, είτε μέσα από τα τα μέλη του ΔΣ στα Τραπεζικά τους Καταστήματα, είτε μεμονωμένα να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε όλα μαζί να καταλήξουν στους αναξιοπαθούντες δεκάδες συμπολίτες μας για την ανακούφισή τους.
 Επίσης καταθέσεις για τον παραπάνω σκοπό μπορεί να γίνουν στον τηρούμενο λογαριασμό του Συλλόγου μας ,στην Τράπεζα Πειραιώς Νο GR4201713290006329140465503

     Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου και ώρα 11: 30 π.μ. στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ