Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πετρούστο

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πετρούστο

Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Γρηγόρης, μετά από άνιση μάχη με τον κορωνοϊό

Έφυγε από την ζωή χθες Γρηγόρης Πετρούτσος ο πατέρας του Αττικάρχη της Πυροσβεστικής Γιάννης Πετρούτσου μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο Γιάννης Πετρούτσος είχε διατελέσει διοικητής Π.Υ. Ηλείας ενώ την περσινή αντιπυρική περίοδο ήταν Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου.

Ο ίδιος ο Γ. Πετρούτσος σε ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κορωνοϊός, ένας ιός ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις, έδειξε και δείχνει το σκληρό πρόσωπό του απέναντι σε ασθενείς ανεξαρτήτου ηλικίας. Δυστυχώς, μετά από ένα ατύχημα του πατέρα μου το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των πνευμόνων του, σε συνδυασμό με τον ιό αποτέλεσαν την αρχή και το τέλος για το λυπητερό γεγονός. Ο ιός αυτός χτύπησε και την δίκη μας πόρτα σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια μας.

Από πλευράς μου θέλω να παροτρύνω και να παρακαλέσω όλους αυτούς που επιθυμούν να παρευρεθούν και να συμπαρασταθούν στην λύπη της οικογένειας, να μην το πράξουν. Η αποφυγή άλλη μιας εστίας μετάδοσης αποτελεί πρωτεύον μέλημα τόσο για εμάς όσο για εσάς και τις οικογένειες σας.  

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για την μεγάλη προσπάθεια  που έδωσαν τόσο για τον πατέρα μου όσο και για τους ασθενείς που μάχονται καθημερινά με τον ιό.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω από εδώ και πέρα η ατομική ευθύνη και η χρήση μέτρων προστασίας να αποτελέσουν την προϋπόθεση  ώστε να μην ξανά θρηνήσει κανένας άλλος αγαπημένο του πρόσωπο εξαιτίας του ιού.

Με εκτίμηση,  Ιωάννης Γ. Πετρούτσος».

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ. Πετρούτσου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ