Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧαλάει ο καιρός την Παρασκευή, με βροχές, σκόνη και ισχυρούς ανέμους

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή, με βροχές, σκόνη και ισχυρούς ανέμους

Από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και την Κυριακή θα περιοριστούν στην ανατολική και στη νότια χώρα

Ένα αβαθές βαρομετρικό χαμηλό θα κινηθεί προς τη χώρα μας και, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, θα προκαλέσει αλλαγή του καιρού. Οι βροχές, η σκόνη και στη συνέχεια οι ισχυροί άνεμοι θα συνθέτουν το καιρικό σκηνικό του επόμενου τριημέρου από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ το Σαββάτο 24/04 οι βροχές θα είναι περισσότερες και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας. Βαθμιαία όμως και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και την Κυριακή θα περιοριστούν στην ανατολική και στη νότια χώρα.

Παράλληλα, ισχυροί άνεμοι ανατολικών-νοτιοανατολικών διευθύνσεων προβλέπονται την Παρασκευή στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, ενώ από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν σημαντικά.

Τέλος, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στα κεντρικά και νότια την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ