«Έφυγε» εν ώρα υπηρεσίας ο Χρήστος Γαλάνης

Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας

Την τελευταία του πνοή, άφησε χθες το μεσημέρι ο Χρήστος Γαλάνης, διευθυντής του Μηχανολογικού του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Ο Χρήστος Γαλάνης, επί 36 χρόνια ήταν αρχικά υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στη συνέχεια της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας. Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και χθες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εργαζόμενου της Π.Ε Ηλείας, Μηχανολόγου Εργοδηγού στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αμαλιάδας, Χρήστου Γαλάνη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, εν ώρα υπηρεσίας.

Ήταν ένας εργαζόμενος ο οποίος είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πολίτες της Ηλείας, με ήθος και συνέπεια, επί 36 συναπτά έτη, αρχικά ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και στην πορεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε Ηλείας. Από το 2003 έως το 2010, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Αμαλιάδας, στο οποίο εργαζόταν μέχρι και σήμερα».

Συλλυπητήριο μήνυμα Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για τη ξαφνική απώλεια εν ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου Χρήστου Γαλάνη, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και απροσδόκητα. Ενός συναδέλφου που υπηρέτησε επί 36 χρόνια ως υπάλληλος και ως Προϊστάμενος τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών σε Πύργο και Αμαλιάδα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους του».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ