Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτην «καρδιά» της πόλης με «Χαμόγελο»…. ακόμα και μέσω πανδημίας

Στην «καρδιά» της πόλης με «Χαμόγελο»…. ακόμα και μέσω πανδημίας

Ξεκίνησε η λειτουργία των νέου χώρου του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην οδό Κανάρη στο Πύργου

Έναν ξεχωριστό χώρο στην «καρδιά» της πόλης του Πύργου, επί της οδού Κανάρη 3, δημιούργησε ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικές Επεμβάσεις οι διοικητικές υπηρεσίες, αλλά και το εμπορικό τμήμα. Ο χώρος με την βοήθεια εθελοντών αλλά και εργαζομένων, πήρε μία πραγματικά πολύ όμορφη μορφή και παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα, για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν προς το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδώ και χρόνια στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη.

Στην λειτουργία του νέου χώρου, αναφέρθηκε ο ταμίας του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Γιάννης Λαμπρόπουλος σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το «Χαμόγελο του παιδιού» εδώ στον Πύργο απέκτησε έναν πολύ όμορφο χώρο. Είμαστε εδώ στην Κανάρη 3 όπου αναπτύχθηκε ένας χώρος πάρα πολύ όμορφος τον οποίο διαμορφώσαμε με ανθρώπους οι οποίοι είναι εδώ και χρόνια δίπλα μας. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν πολύ όμορφο τόπο, όπου θα παρέχονται οι υπηρεσίες μας, κυρίως απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο χώρο. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει αυτός ο χώρος και κυρίως στους εθελοντές οι μας στήριξαν. Προσπαθούμε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να «κοντρολάρουμε» τα προβλήματα των παιδιών. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες για την κοινωνία μας που ζει κάτω από περίεργα πράγματα που για πρώτη φορά συμβαίνουν στα χρόνια τα δικά μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα βοηθήσουν και θα συνδράμουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ειδικά αυτές τις μέρες του Πάσχα. Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει, με είδη πρώτης ανάγκης, με τρόφιμα, με ότι μπορεί ο κάθε ένας. Κάνουμε έκκληση καθώς σε όλη την Ελλάδα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά έχουν διογκωθεί με όλα αυτά που περνάει η κοινωνία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι για μία ακόμα φορά ότι ο κόσμος και οι υπηρεσίες και οι πολίτες οι φορείς οι σύλλογοι θα συνδράμουν το έργο μας».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Λιακοπούλου, τόνισε ότι οι υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται στο νέο χώρο της οδού Κανάρη λειτουργούσαν και επί της οδού Αραχόβης 3 όπου εκεί θα συνεχίσει να λειτουργεί το κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα. Αναφορικά με το νέο χώρο η Κ. Λιακοπούλου σημείωσε: «Ο χώρος αυτός προϋπήρχε αν και κάποιοι θεωρούν ότι ο χώρος αυτός λειτουργεί ως εμπορικό κατάστημα για τις ημέρες του Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος προϋπήρχε και παρείχε υπηρεσίες του Συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού που εδώ και 24 χρόνια δραστηριοποιείται στην Ηλεία.

Τώρα απλά μεταφερθήκαμε σε ένα πολύ όμορφο χώρο, φορέσαμε τα γιορτινά μας, βάλαμε το όμορφο μας χαμόγελο και ήρθαμε στο κέντρο της πόλης. Εδώ βρίσκονται πλέον οι διοικητικές υπηρεσίες του Χαμόγελου του Παιδιού, η κοινωνική υπηρεσία, το τμήμα ιατρικών, το εμπορικό τμήμα και ο κόσμος μπορεί να μας βρίσκει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 το πρωί ως τις 5:00 το απόγευμα.  Ο χώρος ο οποίος υπήρχε κάτω από το επαρχείο στην οδό Αραχόβης 3,  το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας εξακολουθεί να υπάρχει εκεί και λειτουργεί Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα. Είμαστε δίπλα σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενώ είμαστε εδώ για όλο τον κόσμο, με δωρεάν και άμεσες υπηρεσίες, με αξιοπρέπεια και εχεμύθεια για όποιον πραγματικά μας χρειάζεται. Ο χώρος μας είναι ανοιχτός για όλους, ενώ διαθέτουμε τα εμπορικά μας είδη για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου», ενώ είμαστε εδώ για να μας γνωρίσουν όσοι επιθυμούν από κοντά και να ενημερωθούν για το τι κάνει και το τι προσφέρει ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

Η υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου Χριστίνα Γκότση σημείωσε: «Είμαστε εδώ, στον καινούργιο μας χώρο στην Κανάρη 3, που ο κόσμος μπορεί να έρθει και να μας στηρίξει, στηρίζοντας ουσιαστικά τα σπίτια του «Χαμόγελου του παιδιού» στο Νομό αγοράζοντας διάφορα είδη τα οποία διατίθενται, είτε πασχαλινά όπως λαμπάδες, αλλά και επιλέγοντας ήδη  που υπάρχουν όλο το χρόνο, ακόμα και για τις ιδιαίτερες στιγμές τους, όπως μπομπονιέρες και διάφορα είδη γάμου και βάπτισης. Θα είμαστε εδώ Δευτέρα με Παρασκευή από τις  9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας που έχουν στηρίξει τις δράσεις μας και ότι υπάρχει στο χώρο είναι δημιουργία δική τους».

Ευχαριστίες

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις  που από το Σεπτέμβριο 1997 έως και σήμερα βρίσκονται σταθερά δίπλα του στηρίζοντας απλόχερα την προσπάθεια και το έργο του για ακόμη περισσότερα παιδικά Χαμόγελα!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές του Οργανισμού για την αγάπη τους και την υποστήριξή τους!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι για την πολύτιμη συνεισφορά τους  στη διαμόρφωση του νέου χώρου στην Οδό Κανάρη 3:

ALDEMAR RESORTS

ALDOOR  (Βλασσόπουλος Ανδρέας Ν.)

Jump2 graphic & photo design

RECLAMA Κωνσταντίνα Ανδρέα Κομιώτη

ΑΤΛΑΣ  Π. Κουσουρής και ΣΙΑ Ε.Ε,

Αφοί Παν. & Θεόδ. Ρήγα ΟΕ

ΑΦΟΙ Τορέγα Π ΟΕ

Βυθούλκας  ΞΥΛΕΙΑ ΑΕΒΕ

Διαμαντόπουλος Κατασκευές Αλουμινίου

Ελαιοχρωματισμοί Μαχαίρας Κωνσταντίνος

Κανελλόπουλος Χρ. – Πολιτικός Κ. ΟΕ

Μ.Κ Πετρόγιαννη Ο.Ε

Ντάβαρης Σταύρος

Ντούσκας Γεώργιος

Ξυλουργικές Εργασίες Αγιάνογλου

ΠΡΟΒΟΛΗ Απόστολος Στάμος

Πυλαρινός  Χρήστου Κοσμάς

Ραψομανίκης GLASS

Σταθόπουλος Think Home

Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων & Εγκαταστατών Ν. Ηλείας

Υιοί Φ.Κλουκίνα Ο.Ε.

Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε. Ε

Φωτόπουλος Δημήτριος RF&ALARM System

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ