Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Τα δήθεν κροκοδείλια δάκρυα των κυρίων Ανδρέα Μαρίνου και Διονυσίου Μάλιαρη»

«Τα δήθεν κροκοδείλια δάκρυα των κυρίων Ανδρέα Μαρίνου και Διονυσίου Μάλιαρη»

Με αφορμή την υπ.αριθ. 68/2021 του πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Με την οποία η σύνθεση του ΔΣ του Συνδέσμου αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» δεν είναι νόμιμη. Οι κύριοι Ανδρέας Μαρίνος και Διονύσιος Μάλιαρης αποφάσισαν να σκυλέψουν ένα Ν.Π.Δ.Δ. Το όποιο εκτελεί το έργο του για το όποιο έχει δημιουργηθεί, με συνέπεια και ύψιστο καθήκον.

Ο Σύνδεσμος «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι ένα πρόσωπο δημόσιου δικαίου και έχει συσταθεί για να διαχειριστεί τα αστικά λύματα της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ηλείας. Με βασικά μέλη, τους Δήμους  Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού.

Οι κύριοι Ανδρέας Μαρίνος και Διονύσιος Μάλιαρης από την αρχή έθεσαν σε κίνδυνο τη λειτουργία του Συνδέσμου. Κατ΄ επέκταση το σκοπό που δεν είναι άλλος από αυτόν  της διαχείρισης των λυμάτων. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η ικανοποίηση του εγωισμού τους και η «ηθική» πολιτική τους δικαίωση.

Άραγε αυτοί οι κύριοι σκέφτηκαν το κακό που θα μπορούσαν να προκαλέσουν-αν γινόταν μερική αναστολή της λειτουργίας του Συνδέσμου- στο περιβάλλον;

Σκέφτηκαν τις συνέπειες μιας άλλης δικαστικής απόφασης που ίσως να ήταν δυσμενέστερη για το Σύνδεσμο «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και να έθετε σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία αυτού;.

Τι θα υποστήριζε, και πως θα δικαιολογούσε, ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος στους κατοίκους του Τραγανού αν υπήρχε κάποια αστοχία στην ομαλή λειτουργία του δικτύου και του αντλιοστασίου και τα λύματα έρρεαν στην επιφάνεια;

Τι θα υποστήριζε αν χανόταν το έργο επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην Αγία Μαύρα και το Μαρκόπουλο. Τα οποία βρίσκονται στα χωρικά όρια του Δήμου Πηνειού;

Ας εξηγήσει ο κύριος Ανδρέας Μαρίνος γιατί, αν και είναι εκπρόσωπος στον «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» δεν έχει παρευρεθεί ούτε μια φορά στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ». Παρόλο που λαμβάνει τις προσκλήσεις συνεδρίασης του οργάνου;

Κύριε Αντρέα Μαρίνο οι μάχες κερδίζονται στα όργανα διοίκησης των θεσμοθετημένων οργάνων. Κι όχι με δελτία τύπου προς δημιουργία εντυπώσεων και άσφαιρες καταγγελίες.

Όσον αφορά τον έτερο Καππαδόκη κύριο Διονύσιο Μάλιαρη  και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του για τον Σύνδεσμο « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και την πορεία υλοποίησης του έργου των 6.500.000 ευρώ με λύπη μας τον ενημερώνουμε, ότι όχι απλά δε χάθηκε. Αλλά με συντονισμένες, μεθοδικές και σύννομες  αποφάσεις, τις επόμενες ημέρες ο ανάδοχος θα προσέλθει να υπογράψει τη σύμβαση για την εκτέλεση αυτού.

Κύριοι, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ εμού και εσάς. Εσείς είσαστε λάτρεις της δικομανίας και των εξώδικων, ενώ εγώ είμαι λάτρης των συλλογικών δημοκρατικών αποφάσεων.

Κύριοι μάλλον σας έχει διαφεύγει το γεγονός ότι η δικομανία αποτελεί σημαντική τροχοπέδη σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια. Ίσως  τελικά αυτό θέλατε να επιτύχετε. Να ακυρώσετε την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία βρίσκεται ο Σύνδεσμος  με την μη υλοποίηση του έργου των 6.500.000 ευρώ. Όπως και τη χρηματοδότηση των μελετών  που πρόκειται λίαν συντόμως να κατατεθούν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Κύριοι παραλίγο εκτελεστές του Συνδέσμου « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»  τα μέλη του Συνδέσμου και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του Συνδέσμου. Κάνουμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για την εύρυθμη λειτουργία αυτού.

Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

Κωνσταντίνος Χαντζής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ