Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαταγγελία για δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών

Καταγγελία για δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Στις 13 Απρίλη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου εκδικάζεται «αγροτοδικείο» σε βάρος τεσσάρων αγροτών, αναμεσά τους και σε βάρος του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νίας Σπύρου Κοτοπούλη. Στις 9.30 το πρωί της ίδιας μέρας πραγματοποιείται κινητοποίηση από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ΗΛΕΙΑΣ (ΟΑΣΗ) καταγγέλλει τις δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών και απαιτεί να σταματήσουν άμεσα.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας και προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι μάταια και άδικα κοπιάζει να μας τρομοκρατήσει. Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, δεν πρόκειται να φοβηθεί και να κάνει πίσω. Συμμάχους έχουμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, τους συνταξιούχους, που σε κάθε αγώνα μας είναι εκεί, δίνουμε κοινό αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, παίρνουμε κοινές πρωτοβουλίες.

Με το χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων, τον αυταρχισμό και την καταστολή, θέλουν να κάμψουν κάθε αγωνιστική διάθεση και να τρομοκρατήσουν όποιον τολμά να “σηκώσει κεφάλι” και να διαμαρτυρηθεί. Όταν αυτό δεν γίνεται κατορθωτό με απειλές, για να εξοντώσουν τους ανθρώπους του μόχθου, τους σέρνουν στα δικαστήρια.

Οι άθλιες πρακτικές τους μας κάνουν πιο δυνατούς. Οι αγώνες δεν θα μπουν στο γύψο! Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν τρομοκρατείται!

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε, οργανωμένα μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους, με μεγαλύτερο πείσμα να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας, να διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες. Με οργάνωση, μαζικότητα και θαρραλέους αγώνες θα διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ