Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚυπαρισσία: Αμετανόητος ο 72χρονος δολοφόνος

Κυπαρισσία: Αμετανόητος ο 72χρονος δολοφόνος

Τον σκότωσε για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή, ζήτησε και πήρε χθες από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Ο 72χρονος, που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του eleftheriaonline, ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος. Δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής». Διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, ο 72χρονος κάτοικος Κυπαρισσίας, πήγε στο κατάστημα για κάποιον λογαριασμό του. Ο οποίος φέρεται να ήταν υψηλός εξαιτίας χρήσης ίντερνετ. Εκεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του εξήγησε ότι πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία. Ο 72χρονος εκνευρισμένος και ύστερα από λογομαχία που είχε με τον 39χρονο, έφυγε.

Εν συνεχεία πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα μικρό περίστροφο. Επέστρεψε στην οδό Ελ. Βενιζέλου, μπήκε στο κατάστημα, όπου, εκτός από εργαζόμενοι, ήταν και πελάτες. Αφού πέρασε πίσω από το σταντ του ταμείου όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά από το Α.Τ. Τριφυλίας και ασθενοφόρο με το οποίο έγινε διακομιδή του 39χρονου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο από τον πυροβολισμό είχαν βληθεί ζωτικά όργανα στην κοιλιακή χώρα, με συνέπεια, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, να καταλήξει.

Ο 72χρονος αμέσως μετά την πράξη του, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου παραδόθηκε, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 2 ετών. Στην Κυπαρισσία η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη. Κάτοικοι της περιοχής, γνωστοί και φίλοι του 39χρονου αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν και να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ