Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία51χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της για μέρες

51χρονη νεκρή μέσα στο σπίτι της για μέρες

Τραγωδία στην Αμαλιάδα

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κουρογιαννοπούλου , στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας, εντοπίστηκε προχθές το βράδυ μια 51χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες καθηγήτρια γυμνασίου, βρέθηκε καθιστή σε μια καρέκλα, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται πριν αρκετές μέρες…

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η 51χρονη καθηγήτρια Ε.Ψ. με καταγωγή από τα Λεχαινά, έμενε μόνη της, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, ήταν αυτό που «υποψίασε» τους γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας μπήκαν στο διαμέρισμα και βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ πριν λίγο καιρό είχε χάσει τη μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ