Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτον εισαγγελέα ως ύποπτος γνωστός κωμικός ηθοποιός

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος γνωστός κωμικός ηθοποιός

Γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου και της μικρής οθόνης, με…εξειδίκευση στην κωμωδία καλείται από τον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων,  στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική βία, στο χώρο του θεάματος.

Ο εν λόγω πρωταγωνιστής θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του, από τρεις γυναίκες οι οποίες κατέθεσαν, περιγράφοντας πως τους επιτέθηκε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος τη θέση του. 

Ειδικότερα, ο ηθοποιός καλείται να δώσει εξηγήσεις, μία πράξη βιασμού η οποία χρονολογείται το 2008 και δύο πράξεις απόπειρας βιασμού, οι οποίες χρονολογούνται το 2010 και το 2014.

Και στις τρεις περιπτώσεις, οι παθούσες έχουν περιγράψει αναλυτικά ενώπιον του εισαγγελέα τι ακριβώς συνέβη. Στην υπόθεση του 2010, η καταγγέλλουσα φέρεται να έχει περιγράψει ότι το 2010,  βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για ένα ρόλο και εκείνος της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχείρησε να την βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Η δεύτερη καταγγέλλουσα έχει καταθέσει πως το 2014  δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, ο οποίος είχε προσφερθεί να την μεταφέρει μετά από ραντεβού για δουλειά.

Η τρίτη φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2008 από τον πρωταγωνιστή μέσα στο θέατρο όπου είχε πάει για να αναζητήσει εργασία.

O ηθοποιός ο οποίος έχει κληθεί για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του. 

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ