Ευχαριστίες για τη συγκέντρωση της βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς

Από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Το Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Η με ανακοίνωσή του  ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο να συγκεντρωθεί η αλληλεγγύη για τους σεισμοπαθείς του Τυρνάβου και της Ελασσόνας,  αλλά και στο να πραγματοποιηθεί η δύσκολη μετάβαση λόγω των απαγορεύσεων εξαιτίας της πανδημίας.

Εξάλλου ευχαριστεί τους αγρότες και τους αγροτικούς συλλόγους μέλη (Αλφειούσας, Αγίας Άννας, Ζαχάρως, Καρδαμά, Κακοβάτου, Ξυλοκέρας, Πηνείας, Χειμαδιού-Σοπίου, Χελιδονίου), τους Ηλείους συμπατριώτες μας και ελαιοτριβείς που προσέφεραν τις ποσότητες ελαιολάδου που έφτασαν πάνω από 2,5 χιλιάδες κιλά. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Βροχίτσας (Αντώνη Κατελούζο) και Νέας Φιγαλείας (Νικόλαο Κουτσόπουλο) που βοήθησαν τα μέγιστα παρότι δεν υπάρχει αγροτικός σύλλογος στα χωριά τους καθώς και τον Δημήτρη Δελέγκο απο τα Μακρίσσια.

«Δέσμευση για το Δ.Σ. είναι ότι σε αυτά τα τρία χωριά θα κάνουμε προσπάθειες δημιουργίας και πάλι αγροτικών συλλόγων. Ευχαριστεί  και την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών  Συλλόγων Λάρισας που βοήθησε στην επαφή με τους πληγέντες ώστε να μοιραστεί η αλληλεγγύη. Εδώ φαίνεται η σπουδαιότητα της δημιουργίας Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων που δεν συντονίζει μόνο τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, αλλά και της αλληλεγγύης σε τέτοιες καταστάσεις» αναφέρει η ΟΑΣΗ.

Η αποστολή στη Θεσσαλία απαρτιζόταν από τους: 

Βομπίρη Αθανάσιο πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Η,  

Γιαννόπουλο Χρήστο γραμματέα της Ομοσπονδίας,  

Παπαγεωργίου Διονύση μέλος του Δ.Σ.,

Κουτσόπουλο Νικόλαο πρόεδρο του Τ.Κ. Νέας Φιγαλείας,  Χριστόπουλο Τρύφωνα μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Χειμαδιού-Σοπίου,   Μιχαλόπουλο Μαρίνο μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ  Χελιδονίου,   Αργυρόπουλο Νικόλαο μέλος Α.Σ. Αλφειούσας και Μιχαλόπουλο Παναγιώτη μέλος Α.Σ. Αλφειούσας.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ