Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜε τήρηση των μέτρων ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Με τήρηση των μέτρων ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 την παρούσα περίοδο και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821 στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μεταξύ άλλων διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

– Ώρα 11.00: Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή στο Μνημείο Ηρώων Κρεστένων.

Έναρξη Τελετής Α. Επιμνημόσυνος δέηση από τον Ιερό Κλήρο της πόλης. Β. Τήρηση ενός λεπτού σιγή. Γ. Κατάθεση στεφάνων με την ακόλουθη σειρά: 1. Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων 2. Εκπρόσωπος του Δήμου για την Εθνική Αντίσταση 3. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 4. Πρόεδρος Κοινότητας Κρεστένων 5. Εκπρόσωπος Κοινοτήτων Δήμου Δ. Εθνικός ΄Υμνος Λήξη Τελετής

 ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

-Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. Ώρα 10.00: Θα τελεστεί η δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόλης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. Ώρα 10.00: Θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόλης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Ώρα 10.30: Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Ανδρίτσαινας από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής. Ως εκπρόσωπος του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Ανδρίτσαινας, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης – Θεόδωρος Γεωργακόπουλος.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

– Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών. Ώρα 10.00: Θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόλης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ώρα 10.30: Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Καλλιθέας από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής. Ως εκπρόσωπος του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Δημητρακόπουλος.

Σημειώνεται ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των διατάξεων αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ