Κρήτη: Μεγάλη αγωνία για το 3χρονο αγοράκι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Στα ύψη είναι η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού 3 ετών που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς σφυγμό, μέσα σε βαρέλι με νερό στην Κρήτη.

Το μικρό παιδί φαίνεται ότι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και βρέθηκε μέσα σε βαρέλι γεμάτο νερό. Οι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα.

Επί δύο ώρες γίνονταν προσπάθεια να επαναφέρουν το παιδί, με τους γιατρούς να μην τα καταφέρνουν. Κατά τη μεταφορά του παιδιού στο Ηράκλειο, ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί επανέφερε το μικρό αγόρι. Η κατάσταση του μικρού είναι κρίσιμη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατηθεί ζωντανό. Ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο cretalive επιβεβαίωσε ότι το αγοράκι παρουσίασε σφυγμό και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας στο cretalive, οι γονείς του παιδιού είχαν καταλαβεί πως το παιδί τους χάθηκε, όμως ο διασώστης επανέφερε το αγοράκι δίνοντας μία ελπίδα ότι θα τα βγάλει πέρα από αυτή την περιπέτεια.

«Το πρώτο θαύμα έγινε… Προσευχόμαστε να ολοκληρωθεί. Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Έχουμε λάβει δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μας στέλνουν την ενέργεια και την αγάπη τους. Προσευχόμαστε να σωθεί το παιδάκι μας», αναφέρει πρόσωπο από την οικογένεια του παιδιού.

πηγη: dikaiologitika.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ