Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπάντηση Παν. Παναγόπουλου για παραίτηση από αξίωμα Αντιδημάρχου

Απάντηση Παν. Παναγόπουλου για παραίτηση από αξίωμα Αντιδημάρχου

Στο δήμαρχο Ζαχάρως Κων. Αλεξανδρόπουλο

Εν πρώτοις εκφράζω τη λύπη μου, γιατί ο κ. Δήμαρχος Ζαχάρως για μια ακόμη φορά με την προχειρότητα, την επιπολαιότητα, την αλαζονεία και την ειρωνεία που τον διακρίνει, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι η διαγραφή μου από μέλος της παράταξης ΝΕΔΑ δεν επιφέρει ως συνέπεια την απομάκρυνσή μου από το αξίωμα του Αντιδημάρχου ( για περισσότερα παραπέμπω στην υπ’ αριθμόν. 82/2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών).

 Στην ίδια απάντηση διακρίνεται η αβίαστη ομολογία πως «το έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος που επικαλείται ο κ. Παναγόπουλος όφειλε να το στείλει και το έστειλε στον δικηγόρο του Δήμου ο οποίος τελικά το χρησιμοποίησε».

Ώστε τελικά ο κ. Δήμαρχος εξαναγκάσθηκε (μετά τις αποκαλύψεις μου)να χρησιμοποιήσει το από 13/8/20 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο διατηρούσε επί τετράμηνο  «κρυμμένο»  στα συρτάρια του Δημαρχείου – και στο οποίο με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο στις 19/12/20 το χαρακτήριζε ως άνευ σημασίας «ΑΠΟΨΗ» – δικαιώνοντας έτσι την προσωπική μου επιμονή στην σημασία αυτού του «κρυμμένου»  εγγράφου και στην ανάγκη χρήσης του επ’ ωφελεία του τόπου. Κανονικά υπ’ άλλες συνθήκες θα καλούσα την Δημοτική Αρχή Ζαχάρως να σοβαρευτεί, αν όχι για το δικό της καλό,  τουλάχιστον για το καλό του τόπου.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ