Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕλήφθησαν 300 δείγματα για κορωνοϊό

Ελήφθησαν 300 δείγματα για κορωνοϊό

Στα πλαίσια των rapid test που έγιναν χθες  στην πλατεία Δικαστηρίων Πύργου. Τα οποία θα επαναληφθούν την ερχόμενη Τρίτη

Απολύμανση έγινε χθες στην Δημοτική Αστυνομία Δήμου Πύργου, μετά το θετικό κρούσμα σε συγγενή εργαζόμενου

300 πολίτες προσήλθαν χθες στην πλατεία Δικαστηρίων Πύργου, για τη διενέργεια rapid test από συνεργείο του ΕΟΔΥ. Από τα παραπάνω δείγματα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν δύο θετικά. Τα οποία ωστόσο εν συνεχεία αυξήθηκαν μετά τον έλεγχο που έγινε σε συγγενικά τους πρόσωπα σε ιδιωτικό ιατρείο.

Μετά την μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο ΕΟΔΥ αποφάσισε να επαναλάβει τη διαδικασία των rapid test στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο.

Έτσι την ερχόμενη Τρίτη και σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου. Κλιμάκιο θα βρίσκεται και πάλι έξω από τα Δικαστήρια και από τις 9.00. έως τις 14.00 θα διεξαχθούν rapid test ελέγχου για τον covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Για την αποστολή του αποτελέσματος ελέγχου με προσωπικό sms.

Όπως έγινε γνωστό εξάλλου, αλλάζει η διαδικασία όσον αφορά την ενημέρωση  για τα rapid test, γεγονός που φάνηκε και χθες όπου  υπήρξαν δυσχέρειες στην ενημέρωση ακόμα και σε επικεφαλής δήμων…

Βρέθηκε θετικός

Εξάλλου στα πλαίσια ανάρτησης που έγινε από το Δήμο Πύργου, στη Δημοτική Αρχή γνωστοποιήθηκε πως συγγενικό πρόσωπο -από το στενό οικογενειακό περιβάλλον – Δημοτικού Αστυνομικού, βρέθηκε θετικός. Σε έλεγχο που του έγινε για κορωνοϊό..

Από τη πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Παν. Αντωνακοπουλος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μαρινο Αχτύπη.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι πολύ καλά στην υγεία του (χωρίς συμπτώματα) και έχει υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης. Τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.

Αξίζει να επισημάνουμε πως, όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την πραγματοποίηση της υπηρεσίας τους. Όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν αυστηρή χρήση όλων των Μέσων Ατομικής Προστασίας, καθώς η διοίκηση εχει μεριμνήσει επαρκώς.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ , η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε άμεσα, απολύμανση σε γραφεία και οχήματα της υπηρεσίας .

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες γνωστοποιήθηκε διασωληνώθηκε επιχειρηματίας, όπου τις προηγούμενες ημέρες στην επιχείρησή του εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Υψηλή ήταν η προσέλευση των πολιτών για rapid test στην πλατεία Δικαστηρίων Πύργου:

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ , η Δημοτική Αστυνομία Δήμου Πύργου πραγματοποίησε άμεσα, απολύμανση σε γραφεία και οχήματα της υπηρεσίας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ