Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Π. Παναγόπουλο

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Π. Παναγόπουλο

Δήμος Ζαχάρως

Για να καταλάβει ο κ. Παναγόπουλος ότι δεν είναι αντιδήμαρχος, αφού διεγράφη από την παράταξη της «Νέας Δημοτικής Αρχής»  πέρασαν τρεις… μήνες. Με αυτή την αδυναμία αντίληψης των γεγονότων δεν θα του φτάσει μια ζωή για να κατανοήσει ότι η περιοχή μας και ολόκληρη η Νότια Ηλεία, έχει συντριβεί οικονομικά και αναπτυξιακά εξαιτίας του καταστροφικού Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό κόλπο. Μπορεί και να μην τον ενδιαφέρει!

Είναι, όμως, απορίας άξιον τί ακριβώς επιδιώκει όταν στοχοποιεί το Δήμαρχο όταν οι πάντες γνωρίζουν τον αγώνα του και τον αγώνα της παράταξης της Δημοτικής Αρχής να αποτρέψουμε αυτή την άθλια εξέλιξη για την περιοχή. Όταν μάλιστα, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, αδρανούσαν ή έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν την επερχόμενη καταστροφή. Ο κ. Παναγόπουλος αντί να αποπροσανατολίζει τους Δημότες και τους κατοίκους ολόκληρης της Νότιας Ηλείας. Ας προσπαθήσει, έστω και τώρα, να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Κι ας κατευθύνει τον «δυναμισμό του» στους εμπνευστές του Π.Δ. και σ’ όσους πραγματικά ολιγώρησαν και αυτοί είναι γνωστοί. 

Ειδικότερα για τη λειτουργία του «Παρά θιν αλός» του θυμίζουμε για μία ακόμα φορά. Ότι ο Δήμος το μόνο που μπορεί να κάνει, πέραν των παραστάσεων μας στις οποίες συμμετείχε, είναι να πιέζει και  να συμπαραστέκεται στις ενέργειες του ιδιοκτήτη του, που είναι η ΕΤΑΔ. Προκειμένου να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Το έγγραφο του Υπουργείου που επικαλείται, ο Δήμαρχος όφειλε να το στείλει και το έστειλε στο δικηγόρο του Δήμου ο οποίος ήδη το χρησιμοποίησε. Η ΕΤΑΔ, που είναι ο ιδιοκτήτης, οφείλει να ενεργήσει για να επαναλειτουργήσει το «Παρά θιν αλός». Η ΕΤΑΔ  είναι αυτή που πρέπει να ερωτήσει γιατί δεν έχει αξιοποιήσει το περιβόητο έγγραφο του Υπουργείου στο οποίο αναφέρεται. 

Εν μέσω πανδημίας, που δεν επιτρέπεται ούτε η μετακίνηση, λέει κουβέντες εύκολα ο κ. Παναγόπουλος αλλά δεν λέει που ήταν τόσα χρόνια που ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή αγωνιζόμαστε μαζί και με άλλους δημότες μας για το ΠΔ και το «Παρά θιν αλός»; Ο κ. Παναγόπουλος λέει «λόγια του αέρα» και αν δεν οφείλονται στη διαπιστωμένη αδυναμία του να κατανοήσει τη ζοφερή πραγματικότητα. Τότε είναι «λόγια εκ του πονηρού» που βοηθούν τις ΜΚΟ, τον Αρχέλωνα και τους υποστηρικτές του ΠΔ. Κι όχι τους δημότες του Δήμου Ζαχάρως που βλέπουν τις ελπίδες τους για την ανάπτυξη του τόπου μας να απομακρύνονται. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ