Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Νέο σοκαριστικό βίντεο με διαδηλωτές να ξυλοκοπούν άγρια τον αστυνομικό, τον χτυπούσαν 2,5 λεπτά

456

Νέο σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό της ομάδας Δράσης που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη νέα Σμύρνη.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από ψηλά, τη στιγμή που τα μηχανάκια της ομάδας Δράση προσπαθούν να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών, ένας από αυτούς τρέχει, τον ρίχνει κάτω από τη μηχανή και τότε δεκάδες άλλοι καταφθάνουν και αρχίζουν να τον χτυπούν για περίπου ένα λεπτό.

Ο αστυνομικός φαίνεται στη συνέχεια του βίντεο να παραμένει ακίνητος στο οδόστρωμα με κόσμο να συγκεντρώνεται ξανά γύρω του για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο από το 2.25 μέχρι το 5.00:

Ο αστυνομικός έχει διακομισθεί στο «401» στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον τραυματισμό του, ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση από τα ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατέψουν μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Καρέ καρέ η επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό από τις Σέρρες

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο με τον αστυνομικό να δέχεται σοκαριστική επίθεση από πλήθος διαδηλωτών. Εκεί ωστόσο ένας εκ των κουκουλοφόρων που βρίσκεται σε απόσταση, αλλά πλάτη στους αστυνομικούς, τρέχει με ταχύτητα προς την τελευταία μηχανή και με γρήγορες κινήσεις ρίχνει κάτω τον 27χρονο αστυνομικό, με το όνομα Αγγελος και καταγωγή από τις Σέρρες. Εκεί αρχίζει να τον κλωτσάει και σε δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, είτε με τα πόδια, είτε με καδρόνια και άλλα αντικείμενα, σε μία επίθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

πηγη: dkaiologitika.gr