Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΦόρος τιμής στις γυναίκες του Νοσοκομείου Πύργου

Φόρος τιμής στις γυναίκες του Νοσοκομείου Πύργου

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Ένα λουλούδι ως ένδειξη τιμής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για το πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν στην εποχή της πανδημίας, πρόσφεραν στο γυναικείο προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Προστασίας Αντρέας Βγενόπουλος και Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης.

“Η σημερινή παρουσία μας έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Από τη μία να τιμήσουμε την εργαζόμενη γυναίκα στο χώρο της υγείας (ιατρούς, νοσηλεύτριες, παραιατρικό προσωπικό, διοικητικό, εργαζόμενες στην καθαριότητα, στη φύλαξη κ.α.) και από την άλλη να καταδείξουμε τον εργασιακό μεσαίωνα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σε ένα σύστημα υγείας που έχει καταρρεύσει όχι μόνο λόγω του κορονοϊού αλλά και από παθογένειες του παρελθόντος όπως υποσελέχωση, υποχρηματοδότηση κ.α.” δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας. “Τιμή και σεβασμό στις αγωνίστριες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής λαίλαπας που μαστίζει τη χώρα. Και να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει αδύναμο φύλο αλλά αδύναμα …μυαλά που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ισότητα και την εργασιακή αλληλεγγύη”.

Ο κ. Κοτσώνης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες και δήλωσε: “Είμαστε στο Νοσοκομείο του Πύργου για να χαρίσουμε ένα τριαντάφυλλο λόγω της σημερινής γιορτής της γυναίκας ως ένδειξη εκτίμησης και αγάπης στις πραγματικές ηρωίδες της εποχής μας, στις γιατρούς και τις νοσηλεύτριες. Τις ευχαριστούμε πολύ για όλα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ