Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στη συνοικία Παπακαυκά!»

«Δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στη συνοικία Παπακαυκά!»

Νίκος Μπατζαλής

«Έπεσαν από τα σύννεφα» χθες, νωρίς το μεσημέρι, οι κάτοικοι της συνοικίας Παπακαυκά στην Αμαλιάδα όταν ενημερώθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης … ότι στην γειτονιά τους γίνονται rapid test και έχουν βρεθεί πάνω από 15 κρούσματα κορωνοϊού!

Η αλήθεια είναι ότι κανένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δεν πήγε χθες στην συνοικία Παπακαυκά να κάνει τεστ στους κατοίκους της ενώ μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, στα 19 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες μόνο τα 4 προέρχονται από την Αμαλιάδα.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Νίκος Μπατζαλής στην συνοικία Παπακαυκά υπάρχουν 3 μόλις κρούσματα κορωνοϊού από την προηγούμενη εβδομάδα, δύο γυναίκες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Πύργου και είναι καλά στην υγεία τους και μια νεαρή κοπέλα, ασυμπτωματική, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 Η δήλωση του Νίκου Μπατζαλή για τα κρούσματα κορωνοϊού στη συνοικία Παπακαυκά, έχει ως εξής:

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

Επειδή διανύουμε πολύ δύσκολες εποχές, οφείλουμε ΌΛΟΙ (!!!) να είμαστε απόλυτα βέβαιοι όταν ανεβάζουμε μια πληροφορία, μια είδηση. Επειδή λοιπόν, σε προσωπική επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χτες 4/3/2021, για την όλη την πόλη της Αμαλιάδας, ΉΤΑΝ 4!!!

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΩ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΣΙΓΓΆΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΜΊΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ!!!

Σημείωση : Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τη γειτονιά την τελευταία εβδομάδα είναι τρία (3).Οι δύο κυρίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Πύργου. Δόξα Το Θεό!!! Εκτός κινδύνου, και μια ακόμα κυρία, ασυμπτωματική, είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕ, ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ!!!

Επειδή ο γράφων, πέρσι το Μάρτη, ήμουν από τα πρώτα κρούσματα στην πατρίδα μας, θυμίζω στην κοινή γνώμη του νομού Ηλείας και όλης της Ελλάδας, την υπεύθυνη στάση μου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ