Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑρωγός στις προετοιμασίες για το άθλημα της κολύμβησης

Αρωγός στις προετοιμασίες για το άθλημα της κολύμβησης

Είναι ο δήμος Πύργου προς τους υποψηφίους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το δήμαρχο εξασφαλίστηκε  η δωρεάν χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας

Κοντά στα παιδιά που προετοιμάζονται για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και θα δοκιμαστούν στο άθλημα της κολύμβησης, βρίσκεται ο δήμος Πύργου.

Στην προκειμένη περίπτωση, μέσα στην πανδημία, και με τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση γύρω από την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, έδωσε την δυνατότητα στους μαθητές που θα δώσουν την μάχη τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, να προετοιμαστούν για τις αθλητικές δοκιμασίες, στις σχολές που αυτές είναι υποχρεωτικές, κρατώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις ανοιχτές!

Σε πολλούς δήμους της χώρας, οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις, μένουν κλειστές!

Το κολυμβητήριο του δήμου, έμεινε δυστυχώς για πολλά χρόνια κλειστό και εγκαταλελειμμένο, ενώ στη συνέχεια είχε ανατεθεί εργολαβία για την επισκευή του, η οποία διαλύθηκε λόγω μη άμεσης χρηματοδότησης από την Γ.Γ.Α. και ακολούθως με την γνωστή πλέον ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ποσού 750.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί η επισκευή του, για να δοθεί στους πολίτες του δήμου και την νεολαία του!

Δεν μπορεί πάντως αυτή την στιγμή να εξυπηρετήσει τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου να προετοιμαστούν στην κολύμβηση, που κάποιοι θα δοκιμαστούν για την εισαγωγή τους στις Σχολές τους.

Ο δήμος όμως θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά στην προσπάθεια που κάνουν, και είναι σημαντική η προετοιμασία τους στην κολύμβηση, μετά από επικοινωνία του Δημάρχου κ. Αντωνακόπουλου με τον ομώνυμό του Δήμαρχο Ήλιδας κ. Λυμπέρη, εξασφάλισε τη δωρεάν χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Τα παιδιά που ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο δήμο Πύργου στα τηλέφωνo2621362417.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ